ανάποδος συνωστισμός ...

 Ελλην Φορολογούμενος
Από τότε που άκουσα την είδηση , έσκασα ! Γιατί τα μεμέτια απαγόρευσαν την αγορά ακινήτων από Έλληνες ;
 Όχι ότι έχω λεφτά , αλλά και να είχα,  δεν προτίθεμαι να αγοράσω κάτι που ιστορικά και δικαιωματικά μου ανήκει. Όπως τα έχασα τα μέρη μας , έτσι ακριβώς θα τα πάρω πίσω με… συνωστισμό !
 Θα συνωστιστώ ανάποδα , τώρα εγώ προς τη Σμύρνη και τα μεμέτια θα συνωστίζονται προς τη θάλασσα μεριά . Τα λέω καλά κυρα-ρεπούση μου;
Αλλά δε μου βγάζεις από το ........
νου , ότι τα μεμέτια κάτι έχουν στο μυαλό τους , Κάτι φοβούνται , και οι λόγοι που τους έκαναν καλοκαιριάτικα και με ανοιχτά ένα κάρο μέτωπα να ψηφίζουν νόμους για τις αγοραπωλησίες στα παράλια με βάζει σε σκέψεις . Έτσι κατέληξα σε πέντε προφανείς λόγους που οι κουμπάροι μας , έκαναν τέτοια απεγνωσμένη κίνηση .
  1. Πιστεύουν ακράδαντα  στον Αντώνη και στα Ζάππεια 1& 2 , και ότι σε λίγο καιρό η ραγδαία ανάπτυξη , θα μας ξαναχτυπήσει την πόρτα και θα έχουμε τόσο χρήμα που θα αγοράζουμε τα πάντα γύρω μας
  2. Έχουν επίγνωση ότι η Τουρκία , σε ολίγο θα γίνει  πάπαλα , Κούρδου, Μούρδοι , Αλεβίτες , Αρμέναιοι , Πόντιοι , Ίωνες , Θρακιώτες Ασσύριοι και Σύριοι θα ζητήσουν να πάρουν πίσω αυτά που τους ανήκουν .
  3. Ξέρουν ότι το πάρτυ τελείωσε και για αυτούς , δι γκέϊμ ιζ όβερ , οι Αμερικάνοι και οι Οβριοί βρήκαν άλλους φίλους στην περιοχή και δεν χρειάζονται πλέον τις υπηρεσίες των φίλων και κουμπάρων μας , που συν τις άλλης βρωμάνε και τα πόδια τους.
  4.  Ο Νταβούτ ο φίλος μου , αφού με δάκρια στα μάτια είδε το όραμά του , να πραγματοποιείται δηλαδή μηδενικά προβλήματα με τους γείτονες είπε να το σιγουρέψει καλύτερα , γιατί καλά με τα όνειρα , αλλά να μην ονειρευόμαστε με τον κώλο ξεσκέπαστο .
  5.  Ο Πάγκαλος με το βιβλίο του , θα αποδείξει ότι όντως μαζί τα φάγαμε τα λεφτά , μόνο που εμείς δε το πήραμε χαμπάρι και τα λεφτά μας , μας περιμένουν κάπου σε κάποιες Ελβετικές τράπεζες , να πάμε για να τα πάρουμε .Έτσι μ΄ αυτόν τον τρόπο τη γλυτώνει και ο ΓΑΠ από την ιστορική μ@κ@!κί@ , που είχε πει ότι λεφτά υπάρχουν
Βρε τα μεμέτια , τι βάνουν με το νου τους ντάλα καλοκαίρι !!! Μπρεεεε