οι BANKMAN οι σύγχρονοι ήρωες ....

 Ελλην Φορολογούμενος
Ο Σάλλας, ο Προβόπουλος, ο Λάτσης, ο Κωστόπουλος είναι οι σύγχρονοι ήρωες που θα ελευθερώσουν τη χώρα και το λαό από τα δεινά της τρόικας και των μνημονίων της .
Αν νομίζετε ότι λέω μ@λ@κίες , ξεστραβωθείτε και διαβάστε τα νέα σχολικά βιβλία.
Τι ήταν ο Μέγας Αλέξανδρος ;  ένας φανατικός ιμπεριαλιστής , ένας μωροφιλόδοξος μονάρχης ,που........
καταπίεζε τους ασιατικούς πληθυσμούς, οι οποίοι ζούσαν γαλήνια με πλέρια δημοκρατία κάτω από την πνευματική και πολιτική καθοδήγηση του σοφού Μέγα Δαρείου.
Τι ήταν ο Κολοκοτρώνης ;  Ένας ξυπόλητος μπατηρο-σφαγέας εθνικιστής , που οι ιστορικές ανακρίβειες και οι φασίστες ανιστόρητοι συγγραφείς σχολικών βιβλίων  που προϋπήρξαν , της τρισμεγίστης τρόικας της παιδείας,  των βερεμο-δραγωνο-ρεπουσηδων , παρεξήγησαν και ανέδειξαν ως ήρωα της απελευθέρωσης ( τάχαμου) άνευ λόγου και αιτίας.
Ποιος ήταν ο Παύλος Μελάς ; ένας αστός αριβίστας που θέλοντας να ξεφύγει από τη ραστώνη της Αθήνας,  άρχισε να σφάξει τους κατακαημένους τους κομιτατζήδες που διασφάλιζαν την ισονομία , την κοινοπολιτεία και την ισηγορία στην ακμάζουσα και πολυπολιτισμική μέχρι τότε Μακεδονία.
Με την καλή την έννοια,  την σύγχρονη που λέμε ,  ήρωας είναι αυτός που έχει τράπεζα δικιά του , αυτός που με την κλασική έννοια αποκαλούμε, λάρτζερ δαν λάιφ , ο ατομικότητας ο ίδιος , ο γνωστός , ο επώνυμος , ο σελέμπριτι , ο γ@μ@ωδέρνουλας, ο γκραν γ@μάω,  το γιος του παρταόλα !
Ο πραγματικός ,ο  βεριτάμπλ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ - ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ και όχι οι soft βελουδένιοι αναρχοχαρούμενοι , συριζο-συνιστωσέοι αριστελούληδες του κερατά.
ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΔΕΝ πληρώνουν φόρους , επιδοτούνται ασταμάτητα , επιβάλλουν νόμους , δεν εφαρμόζουν δικαστικές αποφάσεις και άμα λάχει όταν το πολιτικό προσωπικό της χώρας είναι ιδιαίτερα χαμηλού επιπέδου (καλή ώρα , όπως τώρα), βγάζουν και πρωθυπουργό άμα λάχει ναουμε .