Τα καλύτερα για την Εθνική Ελλάδος

Η εξαιρετική πορεία της Εθνικής μας στο Euro, δεν πέρασε απαρατήρητη, καθώς τρεις ποδοσφαιριστές της Ελλάδας αλλά και ο προπονητής μας είναι υποψήφιοι για την καλύτερη εντεκάδα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος αλλά και του καλύτερου τεχνικού αντίστοιχα...


Συγκεκριμένα ο Βασίλης Τοροσίδης διεκδικεί την θέση του καλύτερου μπακ, με τους Ντεμπισί (Γαλλία) και Γκεμπρεσελασιέ (Τσεχία) να τον ανταγωνίζονται, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος την θέση του κεντρικού αμυντικού μαζί με τους Λέσκοτ (Αγγλία), Πέπε (Πορτογαλία), Ράμος (Ισπανία), Χούμελς (Γερμανία) και Άγκερ (Δανία) και ο τρίτος Έλληνας ποδοσφαιριστής είναι ο Γιώργος Καραγκούνης για την θέση της μεσαίας γραμμής. με αντιπάλους τους Τζέραρντ (Αγγλία) και Μουτίνιο (Πορτογαλία).

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Φερνάντο Σάντος, διεκδικεί την θέση του καλύτερου προπονητή και αντιμετωπίζει τον Γερμανό Γιόακιμ Λεβ και τον Άγγλο Ρόι Χόγκτσον.

Αναλυτικά οι επιλογές στις άλλες θέσεις:

Τερματοφύλακες: Νόιερ (Γερμανία), Κασίγιας (Ισπανίας), Τιτόν (Πολωνία).

Αριστερό μπακ: Κόουλ (Αγγλία), Λαμ (Γερμανία), Άλμπα (Ισπανία).

Δεξί χαφ: Μπλαστσικόφσκι (Πολωνία), Τζαγκόεφ (Ρωσία), Γίρατσεκ (Τσεχία).

Επιτελικός μέσος: Πίρλο (Ιταλία), Ινιέστα (Ισπανία), Σβαϊνστάιγκερ (Γερμανία).
Αριστερό χαφ: Κρον-Ντέλι (Δανία), Σίλβα (Ισπανία), Πιλάρ (Τσεχία).

Επίθεση: Σεφτσένκο (Ουκρανία), Κασάνο (Ιταλία), Ιμπραΐμοβιτς (Σουηδία), Γκόμεζ (Γερμανία), Ρονάλντο (Πορτογαλία), Μάντζουκιτς (Κροατία).

Πηγή: pamesports.gr