Ζήτω η «ηθική» της εγχώριας Τρόικας, Σαμαρά, Βενιζέλου και Κουβέλη!

Γράφει ο Μαγια

Επιτέλους κυβέρνηση. Και δη «εθνοσωτήριος». Δεξιά κυβέρνηση, με …σοσιαλιστικό δεκανίκι και …αριστερό φερετζέ, αλλά και με δυσάρεστες οσμές από το αλήστου μνήμης Σημιτέικο….
Ιδού πως την περιγράφουν οι τρεις συνεταίροι:
Αντώνης Σαμαράς (7/4/2012): «Τη συγκυβέρνηση (σ.σ.: της ΝΔ με το ΠΑΣΟΚ) τη θέλουν τριών ειδών συμφέροντα: Πρώτον, το ίδιο το ΠΑΣΟΚ. Δεύτερον, τη στηρίζουν όλα εκείνα τα........
συμφέροντα και οι συντεχνίες που δεν θέλουν να αλλάξει τίποτε στην Ελλάδα και τρίτον την προτιμούν όσοι εντός και εκτός χώρας θέλουν την αυριανή κυβέρνηση αδύναμη και ελεγχόμενη».
Ευάγγελος Βενιζέλος (25/5/2012): «Απέναντί μας λοιπόν έχουμε όχι ένα κεντροδεξιό μέτωπο, αλλά το μέτωπο της καθαρής και σκληρής δεξιάς, της "καραδεξιάς". Μια συσπείρωση ακραίων στην πλειοψηφία τους στοιχείων, που επανέρχονται στην κοίτη τους στο όνομα μιας μικροπαραταξιακής επιδίωξης. Εχουμε απέναντί μας τον κ. Σαμαρά και το κόμμα του».
Φώτης Κουβέλης (3/5/2012): «Δεν θα γίνουμε το αριστερό άλλοθι της προωθούμενης συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ και ΝΔ».
Κατόπιν αυτών δεν έχουμε παρά να αναφωνήσουμε: Ζήτω η εγχώρια Τρόικα, Σαμαρά Βενιζέλου Κουβέλη, για τη …συνέπεια, την …ειλικρίνεια και  …αξιοπιστία της και κυρίως την προσήλωση στην «ηθική» του  διεφθαρμένου και χρεοκοπημένου πολιτικού συστήματος!