Η [Νέα] Δημοκρατία ενίκησε....

 Γράφει ο Χρήστος Μαγγούτας

Αμέσως μετά τις εκλογές της 17 Ιουνίου 2012 μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι θα συνεχίζουμε να έχουμε όλα τα «καλά» της δημοκρατίας της τελευταίας 30-ετίας που αμφισβητήθηκαν βάναυσα από μερικούς ανεύθυνους  οπορτουνιστές τα τελευταία δυο χρόνια. Ήτοι:
 
  1. Δυο εκατομμύρια Έλληνες θα συνεχίσουν να ψηφίζουν άλλο κόμμα και άλλο να βγαίνει ώστε να μπορεί το πρώτο κάποιο να γίνεται «πιο πρώτο» (50 έδρες), όπως είναι η...... διεφθαρμένη έννοια του κ. Παυλόπουλου περί Δημοκρατίας.
  2. Συνάμα η ψήφος ενάμιση εκατομμυρίων κρετίνων Ελλήνων που ψήφισαν κόμματα κάτω του 3% θα ακυρώνεται και θα προσμετράται σε όσους πάνε με τους πολλούς (Κοντολογίς με το 1 και 2 ως άνω, συνολικά γύρω στο 25-40% των ψηφοφόρων άλλον ψήφισαν κι άλλος τους βγήκε. Νεοελληνική αναπροσαρμογή της αρχαίας Δημοκρατίας μας).
  3. Οι πολιτικοί μας θα διατηρήσουν όλα τα προνόμια, ατέλειες, ασυλίες κλπ γιατί ως γνωστό με την ψήφο των κοινών Ελλήνων θνητών αυτοί γίνονται γαλαζοαίματοι και δικαιούνται τα πάντα, από 160 αστυνομικούς στο Καστρί και δεκάδες άτομα προσωπικό μέχρι άφεση αμαρτιών.
  4. Παίρνοντας σαν μέτρο τον Άκη, ο επόμενος πολιτικός που θα διωχθεί κατά την κρατούσα πρακτική θα είναι σε 12 χρόνια, ο μεθεπόμενος σε 24, ο άλλος σε 48 ώστε να υπάρχει η ιστορική συνέχεια της φυλής μας. Οι τιμωρίες τους θα είναι πολύ σκληρές και θα επιβάλλονται σε 12 τέρμινα και 24 ελληνικές καλένδες μετά το θάνατό τους. Μπορούν λοιπόν να κοιμούνται ήσυχοι  οι απατεώνες των 30 τελευταίων χρόνων. Καλή τους χώνεψη.
  5. Ο λαός πρέπει να αγοράσει νέο ζωνάρι αν έχει λεφτά έστω και γι’ αυτό. Μια γερή βέργα από λυγαριά μπορεί να κάνει την ίδια δουλειά και να χρειαστεί και στο μέλλον....
  6. Θα θεωρείται  ιδιώνυμο έγκλημα για κάθε πολίτη που θα υποβάλει δημόσια, ψιθυριστά ή στον ύπνο του κάποια από τις παρακάτω ερωτήσεις: «Ποιος υπέγραψε τα συμβόλαια για τα 350 δις ευρώ;», «Πού πήγαν τα χρήματα αυτά;» Με τροποποίηση του Συντάγματος η τήρηση της παρούσας διάταξης επαφίεται στον πατριωτισμό του «Μαζί-Τα-Φάγαμε».
  7. Οποιοσδήποτε τολμήσει να αναφερθεί αρνητικά στην έκφραση «κομματική πελατεία» θα τυφεκίζεται δι’ απαγχονισμού σε ηλεκτρική καρέκλα.
  8. Οποιοσδήποτε αναφέρει τις λέξεις «Μολών λαβέ», «Όχι», «Χορό Ζαλόγγου» «Κούγκι», «Αρκάδι», «Εθνική Αντίσταση» και τα παρόμοια θα θεωρείται ανθέλληνας γιατί στερείται της λογικής των ΜΜΕ, των τραπεζιτών και τοκογλύφων, θα του αφαιρείται η ελληνική ιθαγένεια και θα εγκλείεται σε ψυχιατρική κλινική.
  9. Θεωρείται εξύβριση κάθε κριτική εναντίον οποιουδήποτε εταίρου (ή εταίρας μας)  στην Ευρώπη και θα τιμωρείται ως εσχάτη προδοσία γιατί επισήμως πλέον η Ελλάς είναι προτεκτοράτο της Ευρώπης.
  10. Η Χρυσή Αυτή θα δικαιούται να πετάει από τα παράθυρα των Νοσοκομείων τους ασθενείς Πακιστανούς κλπ και τα παιδιά  τους, και θα ζητήσει από όλες τις χώρες που ζουν Έλληνες ομογενείς, ήτοι «τα 7,000,000 αδέλφια μας», να πράττουν το ίδιο.
  11. Το ΚΚΕ θα μετατρέψει τον Περισσό σε Μουσείο του Κομμουνισμού, μια και δεν κατάλαβε από τα γραφτά του Μαρξ και του Λένιν ότι «παλεύουμε με πραγματικούς και όχι φανταστικούς εχθρούς, με πραγματικά και όχι φανταστικά όπλα». Δεν έφτιαξε από γυάλινο πύργο συσσίτια το ΕΑΜ το 1941. Κι ούτε σώζεις μια χώρα που φλέγεται με 4 διαδηλώσεις του ΠΑΜΕ το χρόνο.
  12. Οι Οικολόγοι ας καλλιεργούν το κήπο τους όπως έλεγε ο Βολταίρος – ήξερε πολλά αυτός.
  13. Ο Καμμένος αν δε θέλει να καεί να μη ζητήσει της γνώμη του Καρατζαφέρη – αλλά οι προδότες έχουν το δικό τους  DNA, οπότε δεν υπάρχει καμιά εγγύηση.
  14. Ο Φώτης Κουβέλης με μια προσεκτικά αριστερά μια προσεκτικά δεξιά τη σούβλα, μπορεί να αφήσει το αρνί μισοάψητο. Ένα φύσημα χρειάζεται το κόμμα του, ή μπορεί και δυο, για να διαλυθεί.
 
Η Νέα Δημοκρατία νίκησε την Κυριακή και παγίωσε το  status quo, ή έτσι νομίζει. Αλλά οι αλλαγές έρχονται. Μόνο που δεν ξέρω σε πόσα τέρμινα. Αλλά θα είναι καταιγιστικές. Και όχι μόνο στην Ελλάδα. Και οι αλλαγές αυτές μπορούν να κάνουν συντρίμμια μερικά από τα «αθάνατα» κόμματα. Το είδαμε τουλάχιστο σε δυο από αυτά, αλλά μπορεί να είναι περισσότερα.
 
Και μπορεί κάποτε να καταλάβουν ακόμα πιο πολλοί πως όσα παρουσιάζονται σαν αρχές και παντιέρες της δημοκρατίας μπορεί να είναι απλά κομματική προπαγάνδα ή  προσωπικές πολιτικές φιλοδοξίες ή ακόμα χειρότερο προσωπικά οικονομικά συμφέροντα.
 
 
Χρήστος Μαγγούτας