ΑΛΒΑΝΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΑΠΟΡΟ ΚΑΙ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΖΑΜΠΑ ΦΑΡΜΑΚΑ!

Μια άγνωστη στους περισσότερους «φάμπρικα» εφαρμόζουν εδώ και χρόνια, υπό την ανοχή φυσικά των αρχών, χιλιάδες αλλοδαποί για να παίρνουν οι ίδιοι και οι συγγενείς τους δωρεάν φάρμακα, την ώρα που οι Έλληνες στενάζουν κάθε μέρα στον ΕΟΠΥΥ και τα φαρμακεία και οι καρκινοπαθείς έχουν σταματήσει τις θεραπείες τους!
Μια αντίστοιχη υπόθεση ήρθε στο φως μετά από ελέγχους στο δήμο Ιωαννίνων. Αλβανός εισαγγελέας έπαιρνε φάρμακα ως.............
άπορος από τις υπηρεσίες του δήμου.
Για την υπόθεση έχει διαταχθεί εισαγγελική έρευνα. Ο αλβανός φέρεται να πάσχει από σοβαρή πάθηση, όμως, όπως εξήγησε ο δήμαρχος Φίλιππος Φίλιος, δικαίωμα να παίρνει φάρμακα από το ελληνικό κράτος δεν έχει.
Όπως επίσης έκανε γνωστό, κατά τη σχετική απογραφή στο δήμο αποκαλύφθηκαν κι άλλες 500 τέτοιες περιπτώσεις, κυρίως ομογενών από τη Β. Ηπειρο που λάμβαναν επιδόματα και άλλες παροχές χωρίς να είναι μόνιμοι κάτοικοι Ιωαννίνων.
Ήδη αφαιρέθηκαν τα βιβλιάρια υγείας τους,ενώ πριν από λίγες ημέρες ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Ιωαννίνων Ευστάθιος Βεργώνης διέταξε προκαταρκτική εξέταση για το θέμα.