Η ΝΔ νοιώθει …αδελφάκι της, τη Χρυσή Αυγή!

Γράφει ο Μαγια

Να, λοιπόν, που λύθηκαν οι απορίες, σχετικά με τους λόγους που υπαγόρευσαν ένα μέρος της στρατηγικής του Σαμαρά, πέρα από την τρομοκρατία και τους εκβιασμούς, να εμπνέεται, εν έτει 2012, από την παρωχημένη μετεμφυλιακή διάκριση σε εθνικόφρονες και κομμουνιστές.
Και προς τούτο πρέπει να εξάρουμε την πολιτική ειλικρίνεια του συντονιστή του προεκλογικού αγώνα της..........
ΝΔ στη Β. Ελλάδα, Παν. Ψωμιάδη. Ο εν αργία ευρισκόμενος περιφερειάρχης αποκάλυψε, μιλώντας σε εκδήλωση γαλάζιων στελεχών στην Ξάνθη ότι, η ΝΔ και η Χρυσή Αυγή συνδέονται με «αδελφικές σχέσεις»! Μάλιστα, έσπευσε να υπερασπιστεί το φιλοναζιστικό κόμμα, συγκρίνοντας τις θέσεις και τις πράξεις του με «άλλα ακραία κόμματα», όπως τον ΣΥΡΙΖΑ!
«Εμένα προσωπικά δε με ενοχλεί η Χρυσή Αυγή, πλην ακραίων συμπεριφορών τις οποίες και καταδικάζω», ανέφερε, επισημαίνοντας ότι: «Ανατρεπτικές πράξεις δεν έκανε η Χ.Α. αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ. Ποιος κατέστρεψε το κέντρο της Αθήνας και όχι μόνο; Ο ΣΥΡΙΖΑ δε καταδίκασε ποτέ τους κουκουλοφόρους. Ποιος κλείνει λιμάνια, εργοστάσια, πολυκαταστήματα, ποιος υπερασπίζεται δυνάμεις αναρχικών; Μερίδα αυτών λένε δημόσια ότι στήριξαν τον ΣΥΡΙΖΑ. Η Χ.Α. δεν ξεπούλησε το όνομα Μακεδονία, στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ πήγαν στα Σκόπια για να διαδηλώσουν υπέρ της «Δημοκρατίας της Μακεδονίας».
Οι πληροφορίες, που διέρρευσαν ότι, τις επόμενες μέρες θα υπάρξει κοινή προεκλογική εμφάνιση των Σαμαρά και Μιχαλολιάκου, ελέγχονται ως ανακριβείς…
Ωστόσο ο Σαμαράς (να μην τον αδικούμε…), είχε αποσαφηνίσει το στίγμα των προθέσεών του για συντεταγμένη πορεία προς τα δεξιά, κυρίως μέσω των «μεταγραφών» του Βορίδη και των άλλων «μπουμπουκιών» από το κόμμα του Καρατζαφέρη.