Ραντεβού στις 7 Ιουνίου

Την Πέμπτη 7 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί τελικά το debate… της πρωθυπουργίας, ανάμεσα στον Αντώνη Σαμαρά και τον Αλέξη Τσίπρα, η έκβαση του οποίου αναμένεται να έχει επίδραση στο αποτέλεσμα της εκλογικής αναμέτρησης της 17ης Ιουνίου.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ...
θα τεθούν αντιμέτωποι, πρόσωπο με πρόσωπο, στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, σε μια μονομαχία στην οποία θα επιχειρήσουν να παρουσιάσουν το όραμά τους για την επόμενη μέρα των εκλογών, να κερδίσουν τους αναποφάσιστους και να αυξήσουν τη συσπείρωση των ψηφοφόρω των κομμάτων τους, στην τελική ευθεία για τις κάλπες.

Η συμφωνία για τη διεξαγωγή του debate Σαμαρά-Τσίπρα την Πέμπτη 7 Ιουνίου, προέκυψε μετά από συνάντηση που είχαν ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου και διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Μουρούτης, και ο διυθυντής του Γραφείου Τύπου του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Παππάς.

Από την πλευρά του Αλέξη Τσίπρα, ζητήθηκε να είναι λιγότεροι οι δημοσιογράφοι που θα συντονίσουν τη συζήτηση μεταξύ των δυο πολιτικών αρχηγών, και να επιτρέπεται ο διάλογος ανάμεσα στον Αντώνη Σαμαρά και τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.