«Καυγάς» Σαμαρά – Τσίπρα με φόντο τον Ολάντ και την Ε.Ε.

Άγρια κόντρα μεταξύ του Αντώνη Σαμαρά και του Αλέξη Τσίπρα έχει ξεσπάσει μετά τις δηλώσεις του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ στο Παρίσι με τις οποίες έκανε υποδείξεις στον Φρανσουά Ολάντ.

Η δήλωση του Αλέξη Τσίπρα περί «Ολανδρέου» προκάλεσε την «έκρηξη» του Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος χαρακτήρισε τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, επικίνδυνο και αφελή...


Η κόντρα των δύο ανδρών δεν σταμάτησε εδώ καθώς η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ στον Αντώνη Σαμαρά άνοιξε νέο κύκλο σύγκρουσης.

«Πρέπει όλοι να γνωρίζουν ότι ο ελληνικός λαός από δω και μπρος θα εκπροσωπείται με αξιοπρέπεια στην Ευρώπη. Τ πολιτικό και εκδοτικό κατεστημένο της χώρας «έχει συνηθίσει σε ηγέτες επαίτες και ικέτες απέναντι στους ευρωπαίους, να στέκονται προσοχή, όπως ο κ. Γ. Α. Παπανδρέου μπροστά στην κα Μέρκελ και τον κ. Σαρκοζί στις Κάννες» ανέφερε ο ΣΥΡΙΖΑ απαντώντας στις επικρίσεις που διατύπωσε ο Αντ. Σαμαράς.

Άμεση ήταν η αντίδραση της Συγγρού η οποία κατηγόρησε για αλαζονεία τον κ. Τσίπρα.

Ο Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Μιχελάκης, δήλωσε ότι: «Τις υβριστικές αναφορές του κ. Τσίπρα στο νέο Πρόεδρο της Γαλλίας, κάποιοι τις χαρακτήρισαν γκάφα και κάποιοι υπονόμευση των συμμαχιών της χώρας. Ο ίδιος το ξεκαθάρισε. Επέλεξε την υπονόμευση. Απέδειξε, άλλη μια φορά, πόση αλαζονεία κουβαλά και πόσο επικίνδυνος είναι για τα συμφέροντα της χώρας, την οποία απειλεί με διεθνή απομόνωση σε κρίσιμες ώρες».