με ευρώ ή με χωρίς ευρώ ; ιδού η απορία

Ελλην Φορολογούμενος
Είναι τυχαίο που η ομοφυλοφιλία  και οι συναφείς με αυτή συμπεριφορές, π.χ. μπαισεξουαλ , ναζιστο- σαδομαζοχιστοειδή με καπάκι emo-καταθλίψεις, και τα ρέστα, ευδοκιμούν κατ' εξοχήν στις δύο μεγάλες ηττημένες του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου, Γερμανία και Ιαπωνία; 
Και η μεν Γερμανία και δη το Βερολίνο είναι ως γνωστόν οι πιο λατρεμένοι γκέι προορισμοί, για τη ......
δε Νίππον δεν έχουμε λόγια. Έχουν μάλιστα χαρακτηριστεί ως «τα δύο πρώτα μετα-νεωτεριστικά κράτη», που το γύρισαν κι αποκήρυξαν τη φύση τους, δηλ. τον πόλεμο ως μέσο επίλυσης των διαφορών.
Κοντολογίς έκοψαν το πουλί τους ! και ξήγιουνται αλλιώτικα .

Πρόκειται για δυο λαούς ευνουχισμένους. Ευνουχισμένους όπως τα οικόσιτα ζώα, που τα απομυζούμε και τα εκμεταλλευόμαστε, είτε ψυχικά είτε υλικά. Και όπως τα ευνουχισμένα γατιά παχαίνουν και οι λαοί αυτοί πάχυναν - δηλ. ευημέρησαν υλικά ρίχνοντας το στη δουλειά - υπεραναπληρώνοντας την απώλεια του κομμένου πέους τους. 

Οι δύο αυτοί λαοί υπεχρεώθησαν σε ένα τελετουργικό αυτομαστίγωμα δίχως τέλος. Υπάρχει καλύτερη απόδειξη γι' αυτό το μαζοχισμό από το - αισθητικώς τερατούργημα - μνημείο της shoah Berlin   στην καρδιά του Βερολίνου ! για το ολοκαύτωμα ( για να τιμήσεις ένα ολοκαύτωμα έκαναν ένα άλλο) 
Άρα στο ερώτημα «πόσο ασφαλές είναι να βάλεις γερμανό να σε ελέγχει για χρέη, ελλείματα και άλλες τέτοιες αηδίες ;» η απάντηση είναι : Καθόλου !

Πρέπει να έχεις επίπεδο νοημοσύνης ΓΑΠ και κάτω , για να υπογράψεις . Μόνο ένας τέτοιος βλαμένος , ανιστόριτος και αμόρφωτος μ@κ@κ@ς θα υπέγραφε κάτι αντίστοιχο.
  Βέβαια τώρα τελευταία γίνετε συνεχώς πιο ορατός , και με ανησυχητικά ακούσματα ο οικονομικός εθνικισμός που αρχίζει να ξεπετάγεται δειλά-δειλά στην «φίλη» και «εταίρα» γερμανία , που σιγοντάρεται από τις κωλοφυλλάδα τις τύπου bild, bihtedtsaitoung , rixaeinai bite , tathele hmamakasou , κλπ.