Απορρυθμιστές με… κουκούλα μεταρρυθμιστών


Αυτό που δεν έχουν αντιληφθεί όσοι μέσω του ΣΥΡΙΖΑ επιθυμούν να εκφράσουν την αποδοκιμασία τους στο πολιτικό σύστημα, καταγγέλλοντας ταυτόχρονα τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ, λες και είναι το ίδιο κόμμα, είναι ότι ψηφίζοντας ΣΥΡΙΖΑ ψηφίζουν μερικές και κάτι συνιστώσες τις οποίες δεν άντεχε ο Κουβέλης και έφυγε τρέχοντας...

Διότι θυμίζουμε σε όσους ξεχνούν, ή σε όσους δεν γνωρίζουν ότι, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι κόμμα. Είναι ομοσπονδία κομμάτων, κάτι σαν ΓΣΣΕ, όπου όταν συγκεντρώνονται ενίοτε διαφωνούν και μηδέποτε τα βρίσκουν μεταξύ τους. Ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας, πριν ακόμα αποκτήσει τάσεις «μικρομεγαλισμού», είχε φθάσει στο σημείο να αγανακτεί με τις συνιστώσες του.
Όσοι λοιπόν επιθυμούν να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ καλό θα ήταν να ανασύρουν από τη μνήμη τους, τι είχαν κάνει όλες αυτές οι συνιστώσες στην Αθήνα, και πόσες φορές διαταράχθηκε το κέντρο της πόλης από όλους αυτούς τους περιθωριακούς των Εξαρχείων, οι οποίοι παρουσιάζονται ως «Δημοκρατική Παράταξη». Έλεος πλέον με όλους αυτούς τους «μυαλοφυγόδικους» που απειλούν να τινάξουν τη χώρα στον αέρα.
statesmen.gr