Η επίθεση στον Αρσένη, οι μπίζνες της διαπλοκής κι ο εφιάλτης της Εν. Κέντρου…

Γράφει ο Αιας

Δεν εξέπληξε η μικρόψυχη και αήθης επίθεση του μοχθηρού Μπενύτο, στον Γερ. Αρσένη. Απλώς επιβεβαίωσε τον χαρακτήρα του ανδρός και κυρίως τις δόλιες προθέσεις του: Να απογαλακτίσει το πάλαι ποτέ κίνημα του Α. Παπανδρέου, αποκόβοντάς το από τις ιστορικές αναφορές του, ώστε να διευκολυνθεί η μετάλλαξή του σε ένα μικρό νεοφιλελεύθερο μόρφωμα – αυθεντικό εκφραστή των συμφερόντων της Διαπλοκής και της Τρόικας.
Τυχαία νομίζετε, πως ο...............
Μπενύτο, βρήκε ένθερμους συμμάχους τα όργανα του ψυχαριστάν; Προσέξατε πόση χολή έβγαλαν;
Το κρατάνε …μανιάτικο στον Αρσένη, επειδή επί των ημερών του στο υπουργείο Παιδείας δεν επέτρεψε μπίζνες με τις σχολικές βιβλιοθήκες….
Ωστόσο, το γεγονός ότι, δεν αντέδρασαν δημοσίως παλιά στελέχη του Πασοκ, που διατηρούν ακόμη συναισθηματικούς δεσμούς με το πάλαι ποτέ κόμμα των «μη προνομιούχων», δείχνει πως τα σχέδια του Μπενύτο, βρίσκονται σε …καλό δρόμο!
Αποτελεί πλέον κοινή πεποίθηση ότι, το Πασοκ είναι σε φάση παρατεταμένης κρίσης, αν όχι διάλυσης. Χάνει από παντού, κυρίως όμως προς τ’ αριστερά του. Ετσι, είναι  πολύ πιθανόν να έχει την τύχη της Ένωσης Κέντρου. Ήδη η ΝΔ επέλεξε αντίπαλο. Κι αυτός δεν είναι το Πασοκ, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ!!!