ΕΥΡΩΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ

ΙΔΕΟΓΡΑΜΜΑ
      

      Πόσα κουλά μπορούν ν’ αντέξουν τ΄αυτιά μας από τους «εταίρους» μας άραγε?. Ανά μια ώρα βγαίνει ο κάθε ευρωσαχλός αξιωματούχος και λέει το μακρύ του και το κοντό του. Ο μπουρδο- Μπαρόζο ότι και καλά θα μας διώξει απ’ το Ευρώ!. Πετάγεται ο δαιμονοΣοϊμπλε και μας κουνάει το δάχτυλο του για να σεβαστούμε τις υπογραφές μας αλλιώς ... (επιτρέψτε μου να μηνγράψω... τί θα μας κάνει...), η Μέρκελ ότι την ........
έχουμε βάψει έτσι και δε συμμορφωθούμε με το μνημόνιο (μας έχει τους Έλληνες για αυτοκτονικούς η μαντάμ!...) και δε συμμαζεύεται η ιστορία με τον κάθε ευρωπικραμένο υπάλληλο των τοκογλύφων. Και όλοι αυτοί οι ευρωγελοίοι δεν καταλαβαίνουν ότι ο Έλληνας πια εξαντλήθηκε και δεν ιδρώνει τ΄αυτί του. Λένε στον άνεργο ότι θα μας γυρίσουν στη δραχμή και ο άνεργος που τί έχει να χάσει πια, λέει μακάρι γιατί ο Χολαργός μπορεί να κόβει λεφτά, να κινηθεί η αγορά, και να βρω δουλειά.  Λένε στον συνταξιούχο που τον έχουν πετσοκόψει με τις πολιτικές τους οι ευρωαγύρτες για τη δραχμή και θυμάται ότι επί δραχμής δεν έψαχνε στα σκουπίδια της λαϊκής για να φάει, απειλούν τον υπάλληλο ιδιωτικό και δημόσιο ότι θα πτωχεύσει χειρότερα και αυτός αντιτείνει ότι με το ευρώ είναι χαμένος και απαξιοποιημένος, ενώ με τη δραχμή χαμένοι θα είναι ΠΡΩΤΙΣΤΑ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΟΛΗ ΑΚΑΡΙΑΙΟ ΘΑΝΑΤΟ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΗΔΗ ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΣΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΩΝ ΤΟΥΣ. 
     Ας το καταλάβουν καλά οι ευρωχυδαίοι ότι όσο μας τη λένε, τόσο θα τους τη λέμε με την αντιμνημονιακή ψήφο μας. Είμαστε αξιοπρεπείς και αντιδρούμε. Και μπορεί να λένε ότι η Γερμανία κερδίζει από μας, αλλά ξεχνάνε να σταθμίσουν τις απώλειες που έχουν από το μποϋκοτάζ που κάνουμε στα προϊόντα τους. Δε μασάμε οι Έλληνες, Τώρα που ξεκινήσαμε δε χαμπαριάζουμε Χριστό. Άλλωστε ξέρουμε ότι στα κρυφά οι ευρωχυδαίοι δικτάτορες  προσεύχονται στο Θεό να μας έχει καλά και να μείνουμε στην Ευρωζώνη, διαφορετικά θα τους πάρει ο διάολος και θα τους σηκώσει όλους, με πρώτους και καλύτερους τους νεοναζί του Δ΄ Ραίχ, που δε θα βρίσκουν πέτρα να κρυφτούν. Εμείς το ξέρουμε γι΄αυτό και αντιδράσαμε και θα ξαναντιδράσουμς όσες φορές θα χρειαστεί. Θα τους την κάτσουμε κανονικότατα και με τον νόμο. Ας πρόσεχαν με τον τρελό Έλληνα που σαλτάρισε και δε συμμαζεύεται πια. Καιρός ήταν.