Προσοχή στις ψεύτικες υποσχέσεις, των απατεώνων πολιτικών

 Αναγνώστης

Τρεις κατά σειρά άχρηστοι, Καραμανλής, Παπανδρέου και προσεχώς Σαμαράς. Πόσο να αντέξει αυτή η χώρα και αυτός ο λαός.

Έρχονται εκλογές και αρχίσαμε πάλι να μας Παραμυθιάζουν με υποσχέσεις και τα καλά τα λόγια, αλλά με τους ίδιους και τους ίδιους, τους γνωστούς αδιάφορους, μέχρι να τελειώσουν και να μας αλλάξουν πάλι τα φώτα στους φόρους και τις περικοπές, όπως είπε και ψέματα ο Σαμαράς στον Φιγιόν στη Γαλλία. http://kafeneio-gr.blogspot.com/2012/04/blog-post_2242.html Και μας έχει φλομώσει στο ψέμα, αλλά ...........
Παπανδρέου το 2009 και ότι δεν τον ενδιαφέρει η καρέκλα, αλλά θα σας αφήνω να πληρώνετε μέχρι να γίνω πρωθυπουργός.
Η τα ψέματα του στην Ελλάδα, όπως http://troktiko-blog.blogspot.com/2012/04/blog-post_474.html#more
Και για να μην ξεχνάμε, (εκτός από τα τεράστια σκάνδαλα του ΠΑΣΟΚ) και της ΝΔ http://www.dentnews.net/?p=1406 .

Να σας θυμίσω ότι και το ΒΗΜΑ, (που βλέπετε στην φωτογραφία), που είναι δεξιά εφημερίδα, τι έλεγε πριν τις εκλογές του 2009 για την κυβέρνηση του άχρηστου του Καραμανλή, που αποδείχτηκε τελικά, λιγότερο προδότης από τον Παπανδρέου, τον Παπακω/νου και την παρέα τους, τι δηλαδή παρέδωσε στην επόμενη κυβέρνηση, γιατί ο κόσμος ξεχνάει.
Και ενώ θα έπρεπε να κάτσει σπίτι του ως (σκουπίδι ανίκανος και άχρηστος) ο Παπαθανασίου, ξανά βάζει υποψηφιότητα, για να μας αποτελειώσει.

·        Αντί λοιπόν να ακούσουμε, ότι για το οικονομικό καλό του κόσμου και τις χώρας, οι 300 θα γίνουν 150 και οι σύμβουλοί τους από 100 ο κάθε ένας θα γίνουν 10-20, (εδώ κάνουν τους κινέζους), αφού ούτος ή άλλος, οι έξω κάνουν κουμάντο και τον περισσότερο καιρό, η βουλή είναι άδεια.

·        Αντί να ελαττώσουν τα προνόμια των Βουλευτών πέρα βρέχει. (αυτοκίνητα, επιδόματα + σπιτιού, βενζίνες, κινητά, ρούχα, υπάλληλους, γυμναστές, κ.λ.π.)
Να φανταστείτε, ότι τους διαθέτουν και άτομα, που τους μαθαίνουν πώς να μιλάνε να στέκονται και να φέρονται. Κοινώς image makers, τους οποίους πληρώνουμε εμείς.

  • Αντί να καταργήσουν τον νόμο περί προστασίας των πολιτικών, πέρα βρέχει.
Και μάλιστα ξανά βάζουν υποψηφιότητα όλοι αυτοί οι Βατοπεδινοί κλέφτες, Μπασιάκος, Τσιτουρίδης, Δούκας, Κοντός, Στυλιανίδης, με την λογική ότι εάν θα βγουν θα έχουν την ασυλία του νόμου. Ο μόνος που λείπει είναι ο Βουλγαράκης, (μια αντίστοιχη περίπτωση Τσοχατζόλουλου, που κάποτε έλεγε στην Τηλεόραση ότι κτίζει ένα σπίτι τον μήνα μέσο των offshore εταιρειών του για τα παιδάκια του).

·        Αντί να κάνουν οικονομία στα άθλια οικονομικά του κράτους, αλλά και τα δικά τους (των κομμάτων), και κατά συνέπεια του κόσμου, οι εκλογές θα κοστίσουν, περί τα 100.000.000 ευρώ, που μπορείτε να φανταστείτε ποιος θα τα πληρώσει, εκτός από τα δάνεια που έχουν πάρει και που ο κόσμος δεν μπορεί για να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις του. Που ο Σαμαράς δεν τον ενδιαφέρει, γιατί θέλει να εκλέγεί, οπότε σκασίλα του πόσο θα πληρώσουμε.

·        Αντί να βάλουν ανθρώπους υποψήφιους, με περγαμηνές, μορφωμένους και μεγάλη επαγγελματική πείρα, βάζουν όλό αυτό το συρφετό, των Μοντέλων, Αθλητών, ηθοποιών, και διάφορα άλλα πολιτικά σούργελα, όπως Παπαμιχαήλ, Β. Μπάρμπα, Αποστολόπουλο, Γκερέκου, Γεννηματά (που εδώ πάει η παροιμία, οι φελλοί επιπλέουν) κ.λ.π.
Και αντί να βάλουν ανθρώπους που δεν έχουν πάρε δώσε με την δικαιοσύνη, βάζουν φυράματα του είδους του Καλαποθαράκου, Μαντούβαλου, κ.λ.π.

·        Και αφού κατέστρεψαν τα ταμεία, την υγεία, την παιδεία, και γενικά όλο το κράτος, οι πολιτικοί φωστήρες, τώρα οι οι ίδιοι προσπαθούν να μας πείσουν ότι θα μας σώσουν, ενώ οι εφημερίδες στις άλλες ευρωπαϊκές χώρες και ιδικά στο Βέλγιο, μιλάνε ανοικτά, για το ότι οι Έλληνες πολιτικοί είναι κλέφτες και έχουν σε κάθε τράπεζα, κάθε πόλης και κάθε χώρας και από έναν λογαριασμό.
Παράδειγμα στην Βελγική τράπεζα KBC, μια μικρή συγκριτικά τράπεζα, αναφέρουν έναν αρχηγό κόμματος και έναν πρώην πρωθυπουργό, για τις καταθέσεις τους από 800.000 ευρώ, (βάσει Βελγικών εφημερίδων).
Μπορείτε να φανταστείτε λοιπόν και γιατί δεν θέλουν να ανοίξουν και οι λογαριασμοί τους στο εξωτερικό και κάνουν δήθεν, ότι δεν τους επιτρέπουν οι ξένες τράπεζες, (βοηθώντας σε αυτό και ο Βενιζέλος με τον Πάγκαλο), ενώ τα στοιχεία τα έχουν και στην Ευρωπαϊκή Ένωση, από όπου και δημοσιεύονται.

·        Αντί να μαζέψουν αυτά τα πάνω από 50 δισεκατομμύρια που χρωστάνε διάφοροι πολίτες και διάφορες εταιρείες, (επειδή αγαπάνε τον κόσμο, όπως είπε και ο Τσοχατζόπουλος, ότι για την πατρίδα του τα έκανε), κόβουν μισθούς συντάξεις, φάρμακα, λες και απαγορεύετε να αρρωστήσει ο κόσμος και γενικά, κόβουν από όπου βρεθούν, κοροϊδεύοντας τον κόσμο και προστατεύοντας τους μεγάλο οφειλέτες γιατί είναι εξαρτώμενοι τους.

Όχι πια στην κοροϊδία των 2 κομμάτων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.
Όχι στις συγγνώμες, γιατί όποιος έκανε λάθος, να τα βάλει από την τσέπη του και όχι να μαθαίνουν και να κλέβουν, στου κασίδη το κεφάλι.
Το να πληρώσει κάποιος με το να μην εκλεγεί, όπως λεει η ΝΔ, δεν είναι χάσιμο.
Χάσιμο είναι, να τα βάλουν από την τσέπη τους και όχι να πληρώνουν άλλοι τις κλεψιές, τον πλουτισμό, την ανικανότητα και τον ωχαδελφισμό του κάθε τυχάρπαστου υποτιθέμενου πολιτικού.

Αυτά για να ξέρετε ποιους να ψηφίσετε.

ΟΧΙ στα σκουπίδια του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, το δίπτυχο της Τρόικας, που μας έφεραν εδώ που μας έφεραν και που το παίζουν τώρα αντιμνημονιακοί και ιδιαίτερα ΟΧΙ στα γνωστά ονόματα.

Καθώς επίσης, ΟΧΙ στα κόμματα που δουλεύουν τον κόσμο, όπως
1.      ΚΚΕ (που είναι αρνητικοί ακόμα και στο κίνημα της πατάτας, που αγοράζει ο κόσμος φτηνότερα, ή μπλοκάρουν την κίνηση των πλοίων, λες και αυτοί που ταξιδεύουν με τα πλοία ή μεταφέρουν τα προϊόντα τους, είναι πλουτοκράτες), χαμηλώνοντας το επίπεδο του κόσμου, γιατί οι πλούσιοι, ή πηγαίνουν με δικά τους μέσα, η με αεροπλάνο.
Με συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ που πληρώνονται 9.000 και άνω ευρώ τον μήνα
2.      ΣΥΡΙΖΑ που υποστηρίζουν τους μετανάστες, (καθαρά θεατρικά, μεταφέροντάς τους από εδώ και από εκεί), λες και η Ελλάδα είναι στάβλος και κέντρο αναξιοπαθούντων.
Αλλά και οι δύο, κάνουν μόνο κριτική και από προτάσεις μηδέν.
 
ΝΑΙ όπου αλλού θέλετε.
 
 
ΟΧΙ σε οικογενιοκρατικά πολιτικά ανάξια κατεστημένα, τύπου (Παπανδρέου, Γεννηματά (παντελώς άχρηστη και χωρίς κανένα πτυχίο και ως φελλός επιπλέει παντού), Αρσένης (γιος της Κατσέλη ευρωβουλευτής), Καραμανλήδες, Μητσοτάκηδες, Βαρβιτσιώτης, Κεφαλογιάννηδες, Δήμες, Αναγνωστόπουλους, Σιούφες, κ.λ.π.

ΟΧΙ σε αθλητές, ηθοποιούς, τραγουδιστές, μοντέλα, δημοσιογράφους, κ.λ.π.
ΙΔΙΚΑ ΟΧΙ σε συνδικαλιστές που άλλα λένε πριν πάρουν την καρέκλα και άλλα μετά, (όπως Κουτρουμάνης, Πρωτόπαπας) και πληρώνονται πολλές χιλιάδες ευρώ για να κάνουν ότι τους λένε τα κόμματα.
Και πολιτικά σούργελα, όπως (Νταλάρα, Διαμαντοπούλου, Γκερέκου, (αλήθεια τι γίνεται με τα 5.000.000 που χρωστάει ο Βοσκόπουλος??), Λοβέρδο, Δένδρια, Χαρακόπουλο, Πιπιλή, Παυλόπουλο, Γκιουλέκας, Σπηλιωτόπουλο, Χατζιγάκη, Παπαμιχαήλ, Αναγνωστόπουλο, Β. Μπάρμπα κ.λ.π.) γιατί δεν έχουν να δώσουν τίποτα ούτε στον λαό, ούτε στο κράτος, αλλά αντίθετα τους κάνει ότι θέλει ο κάθε αχυρένιος κομματικός μηχανισμός.
Αντίθετα το μόνο που τους ενδιαφέρει, είναι η καρέκλα το προφίλ προς τα έξω και ότι αρπάξει ο κώλος τους, (ιδικά για τον Άρη Σπηλιωτόπουλο).

ΟΧΙ σε κολλητούς προέδρων, πρώην και νυν, όπως ο Μιχελάκης.
 
ΝΑΙ σε (Τεχνοκράτες), ανθρώπους με μόρφωση και τεχνογνωσία, (αποδεδειγμένη).
 
Και λεω με αποδείξεις, γιατί οι περισσότεροι από αυτούς που είναι πολιτικοί, ήταν χωρίς κανένα πτυχίο (δηλαδή παντελώς αμόρφωτοι, όπως Γεννηματά) και ανεπάγγελτοι, η κακοί επαγγελματίες (όπως ο Γιακουμάτος, Ρέππας κ.λ.π.), πριν γίνουν βουλευτές και ορισμένοι, πήραν τα πτυχία τους, κατά την διάρκεια την βουλευτικής τους καριέρας.
 

ΟΧΙ σε αυτούς που κουβάλησαν και εκμεταλλεύονται τους μετανάστες για προεκλογική εκστρατεία, κάνοντας την Ελλάδα την χώρα της μιζέριας και της κακομοιριάς, όπως ο Σαμαράς, (με τους Αλβανούς τότε), Παπανδρέου, Βενιζέλος, Νταλάρα, (με τις Ελληνοποιήσεις για να πάρουν την ψήφο τους),Τσίπρας για να φανεί καλός στον κόσμο.

Φτάνει πια στα ψέματα, για την καρέκλα και την βουλευτική αποζημίωση, για την οποία γίνεται μάχη χρόνια τώρα και δεν ξέρουν πως να επαναφέρουν το ενδιαφέρον του κόσμου για την δήθεν πολιτική, προκειμένου οι αχυράνθρωποι της βουλής, να συνεχίζουν να τρωνε με χρυσές μασέλες.

Έξω οι ψεύτες και οι κλέφτες που έκλεψαν την ελπίδα και το αίμα του Ελληνικού λαού, ξεφτιλίζοντάς τον στο εξωτερικό, ξεκληρίζοντας οικονομικά οικογένειες ολόκληρες και συνεχίζοντας να το κάνουν λέγοντας ψέματα.

Έξω αυτοί που συγκυβέρνησαν και ψήφισαν το μνημόνιο και ξαφνικά κάνουν τους αντίμνημονιακούς.

Έξω τα λαμογιο-κόμματα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ από την βουλή. 

Ανώνυμος