Δημοσιογράφος το πρωί, στρίπερ το βράδυ

του Θεολόγου Αλεξανδράτου

Την ώρα που το επάγγελμά μας περνάει μια άνευ προηγουμένου κρίση, υπάρχουν άνθρωποι εφευρετικοί που βρίσκουν τρόπο ώστε να συμπληρώσουν το εισόδημά τους και, γιατί όχι, να χτίσουν μια νέα καριέρα.
Η Σάρα Τέσλερ δείχνει το δρόμο σε όσες συναδέλφους θέλουν να γνωρίσουν έναν κόσμο πιο νυχτερινό από αυτόν του ρεπορτάζ αλλά και αν φυσικά έχουν τα (φυσικά) εχέγγυα για να.....
βαδίσουν σε τέτοια μονοπάτια.
Η 29χρονη αρθρογράφος της «Houston Cronicle» εργάζεται στις ελεύθερες ώρες της ως στρίπερ και φυσικά κερδίζει περισσότερα χρήματα από ότι με τη δημοσιογραφία.
Ειδικότητα (δημοσιογραφική) της Τέσλερ είναι η υψηλή κοινωνία αφού κάνει ρεπορτάζ κοσμικής ζωής και προφανώς σκέφτηκε να δει και την άλλη όψη.
«Την  περασμένη Πέμπτη δούλεψα από τις 1.30 μέχρι τις 11.30 (κοτζάμ δεκάωρο το κορίτσι) που είναι αρκετό διάστημα για να δω φίλους, να γνωρίσω νέους ανθρώπους, να φάω και να τσεπώσω 750 δολάρια) έγραψε στο μπλογκ της, το οποίο ήταν και η αιτία που αποκαλύφθηκε η διπλή ζωή της.
Δημοσίευσε μια ακτινογραφία του τραυματισμένου χεριού της με το σχόλιο «αυτό το πρόβλημα με καθυστερεί πολύ στην ημερήσια δουλειά μου αλλά και για στη βραδινή χρειάζομαι όλα μου τα δάχτυλα»...
Κάποιοι συνάδελφοί της (πρωϊνοί) το έψαξαν και την ξεσκέπασαν.
Αυτό ουδόλως την ενόχλησε αφού αφενός υπέγραφε στο μπλογκ ως «σαρατες» και αφετέρου δημοσίευσε και αποκαλυπτικές φωτογραφίες της, ντυμένη (κάτι σαν) «Άγιος Βασίλης».
Οι αναγνώστες της αναφώνησαν «Καλά Χριστούγεννα» μέσα στο Πάσχα αφού η εκρηκτική Σάρα δεν κρύβει και πολλά.
Όταν η ιστορία της βγήκε στο φως, δεν δίστασε να ομολογήσει ότι περιστασιακά εργαζόταν ως στρίπερ από το 2004 και φυσικά (για να μην ξεχνάμε και τις ρίες μας) έδωσε και ρεπορτάζ για διάφορους πελάτες.
Για τύπους που έχουν φετίχ με τα πόδια ή με τα στήθη αλλά και για ένα (προφανώς μερακλή) που ήθελε να τρώει τα μεζεδάκια του πάνω στο γυμνό της κορμί και πλήρωνε ακριβά το πάθος του αυτό...
Η Σάρα περιμένει τώρα την απόφαση του διευθυντή της εφημερίδας για το μέλλον της ως δημοσιογράφου και αντθιμετωπίζει το φθόνο των κομπλεξικών συναδέλφων της που έκαναν λόγο για τα πολύ ακριβά ρούχα που φορούσε στη δουλειά και διέδωσαν ότι όλα αυτά έγιναν για να γράψει βιβλίο.
Φάτε μάτια ψάρια...