Ο Λεωνίδας Γεωργιάδης υποψήφιος με το ΛΑΟΣ κόντρα στον Άδωνι;

Μετά την αποχώρηση του Α. Γεωργιάδη από το ΛΑΟΣ και την προσχώρησή του στη ΝΔ, ο Γ. Καρατζαφέρης δημόσια πρότεινε στον αδελφό του, Λεωνίδα, να τεθεί υποψήφιος. Θα βάλει τα αδέλφια να τσακωθούν ο παμπόνηρος Γιώργαρος του telecity…

«Ο Λεωνίδας είναι «κόσμημα» και δεν του αρέσει το lifestyle. Εάν αποφασίσει να είναι υποψήφιος, ο ΛΑΟΣ δεν θα του πει όχι», δήλωσε ο κ. Καρατζαφέρης αφήνοντας ξεκάθαρες μπηχτές για τον Άδωνι που, όπως και να το κάνουμε, είναι… σταρ!!!!!



Όπως έγραψε η Real News, ο Λεωνίδας Γεωργιάδης σκέφτεται σοβαρά να κατέλθει στις εκλογές, ωστόσο παραμένει διστακτικός όχι λόγο της… αναγκαστικής αντιπαλότητας με τον αδελφό του, αλλά λόγω επιχειρηματικών λόγων.

«Την επιχείρηση την κρατάμε οι δυο μας. Αν ο Άδωνις τρέχει προεκλογικά με τη ΝΔ κι εγώ με τον ΛΑΟΣ, ποιος θα τρέχει την επιχείρηση;», δηλώνει, ενώ εμφανίστηκε προβληματισμένος για τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις, που θα πρέπει να διακοπούν την περίοδο της προεκλογικής εκστρατείας.

Παρότι ο Α. Γεωργιάδης προσχώρησε στη ΝΔ, ο Λ. Γεωργιάδης υποβαθμίζει το γεγονός. «Ο Άδωνις ανέβηκε όροφο στην πολυκατοικία. Τα ίδια πιστεύουμε», υποστηρίζει.

Βέβαια, παραδέχεται ότι παρά τη στενή του σχέση με τον αδελφό του, η «πολιτική του οικογένεια» είναι ο ΛΑΟΣ.

Να δούμε διάσπαση στις εκδόσεις «Γεωργιάδη» και θα τα έχουμε δει… όλα!!!!

Δείτε απόσπασμα από παλαιότερη εκπομπή, με τα δύο αδέλφια να τσακώνονται για το ΔΝΤ. Πρόγευση της πολιτικής τους αντιπαράθεσης;