ΣΥΡΙΖΑ. "Προβοκάτσια είναι όσα λέει ο Λοβέρδος"

Με μια σκληρή ανακοίνωση απάντησε ο ΣΥΡΙΖΑ εναντίον του υπουργού Υγείας Ανδρέα Λοβέρδου, ο οποίος επικαλούμενος δημοσίευμα έκανε λόγο για αντισυγκέντρωση που διοργάνωναν μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ εκείνος συμμετείχε σε εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ στην Αγία Παρασκευή.
«Η διοργάνωση κομματικών αντισυγκεντρώσεων υπήρξε πράγματι η.........
λογική των παρακρατικών στην προδικτατορική περίοδο που ποτέ η Αριστερά δεν υιοθέτησε», αναφέρει η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος κάνει λόγο για προβοκάτσια από μέρους του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.
Ακόμα η ανακοίνωση στρέφει τα βέλη της εναντίον στελεχών του ΠΑΣΟΚ τα οποία «δημιουργούν τις τελευταίες ώρες και ημέρες με δηλώσεις τους ένα επικίνδυνο κλίμα περί δήθεν οργάνωσης αντισυγκεντρώσεων εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ κατά την εκλογή του νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ».
Το Γραφείο Τύπου του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς κάνει λόγο για «αήθη γκρίζα σπερμολογία που δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα», σημειώνοντας πως  «η διοργάνωση κομματικών αντισυγκεντρώσεων ανήκουν στη λογική των παρακρατικών της προδικτατορικής περιόδου και πάντως αποτελούν μια λογική που ποτέ η Αριστερά δεν υιοθέτησε. Τη συγγενή και επικίνδυνη λογική της φαιάς προπαγάνδας φαίνεται πως υιοθετεί τώρα ο κ. Λοβέρδος, ψευδολογώντας εις βάρος του ΣΥΡΙΖΑ, με διττό σκοπό. Πρώτον, να δημιουργήσει ένα κλίμα συσπείρωσης στους εναπομείναντες οπαδούς του ΠΑΣΟΚ και, δεύτερον, να απαξιώσει και να ενοχοποιήσει κάθε είδους κοινωνική διαμαρτυρία».