Βάζει φυτιλιές η βόμβα του ΜΕΤΡΟ

 Η ρεπόρτερ κυρία Καριοφύλλη Ηρώ «χολωμένη» προφανώς από τη διάψευση της Αντιτρομοκρατικής για το DNA που βρέθηκε στην πράσινη χάρτινη σακούλα σε βαγόνι του ΜΕΤΡΟ, με επιστολή της εξαπέλυσε βαρύς χαρακτηρισμούς σε βάρος ανώτατου αξιωματικού  ο οποίος μάλιστα όπως λέει η ίδια της είχε ζητήσει να του κλήση  ραντεβού [με ποια ιδιότητα άραγε;] με τον κ. Παπουτσή,  διάδοχο του Χρυσοχοΐδη.

Το ξαναλέμε το ότι βγήκε επίσημη «διάψευση» δεν λέει τίποτε για εμάς, εξάλλου επί μήνες να θυμίσουμε ότι  οι αρχές διέδιδαν πως δεν βρέθηκε αποτύπωμα του Παλαιοκώστα στη βόμβα που σκότωσε τον ........
Υπασπιστή Βασιλάκη του κ. Χρυσοχοΐδη.


Έτσι λοιπόν και τώρα για να το λέει η δημοσιογράφος ασφαλώς και κάτι περισσότερο θα γνωρίζει, όμως είναι άλλο να γράφεις ένα παραπολιτικό σχόλιο με τέτοιους έστω υπαινιγμούς και άλλο να συντάσσεις μια ενυπόγραφη επιστολή με ύφος και ήθος που δεν συνάδει και φυσικά  σε μια γυναίκα που ο σύζυγός της εξάλλου είναι και εν ενεργεία Υποστράτηγος της αστυνομίας, ο οποίος στην πορεία και λόγω αντικειμένου [θέμα αλλοδαπών] εξελίχθηκε στην Κατεχάκη σε συνομιλητή και στενό συνεργάτη του Παπουτσή.  

Θα περιμέναμε επίσης εκτός από την «ιδιότητα» για το ζητούμενο  ραντεβού με τον υπουργό, να μας πείτε και ποιος είναι αυτός ο αξιωματικός που αναφέρεστε?

 Γιατί αν –λέμε αν- είναι ο διοικητής της Αντιτρομοκρατικής, γνωρίζουμε πως εξ αντικειμένου [βλέπε Τρομοκρατία] είχε την δυνατότητα να  έρχεται σε πιο άμεση επικοινωνία με τον εκάστοτε υπουργό, απ’ ότι με έναν αξιωματικό, που επί παραδείγματι ασχολείται με τους Πακιστανούς και τους Αφγανούς.  
Ακολουθούν τα επίμαχα αποσπάσματα της επιστολής της δημοσιογράφου:


" Άκου μικρέ μου,γιατί είσαι πολύ καινούργιος στο παιχνίδι της ενημέρωσης και των σχέσεων Αστυνομικών και δημοσιογράφων.
Σταμάτα να πιστεύεις ότι μπορούν να σε κάνουν Αρχηγό οι δημοσιογράφοι,αυτή είναι ξεπερασμένη αντίληψη. Αρχηγό θα σε κάνει η αξία σου,αν διαθέτεις,η επαγγελματική σου επάρκεια,αν διαθέτεις και το ανάστημά σου,το ηθικό εννοώ γιατί το άλλο δεν το διαθέτεις.

Οι δημοσιογράφοι δεν μπορούν να σε ανεβάσουν στα σκαλιά της ιεραρχίας και σίγουρα όχι οι δημοσιογράφοι με τους οποίους εσύ μιλάς,δεν έχουν καμία τέτοια δυναμική.
Μάθε να δουλεύεις σωστά και μόνος σου χωρίς να έχεις άλλους πάνω απο το κεφάλι σου να σε καθοδηγούν.Τρία χρόνια πέρασαν πιά. Κάνε και κάτι μόνος σου.
Δεν έχει περάσει άλλωστε και πολύς καιρός απο τότε που μου ζητούσες να μεσολαβήσω στην ηγεσία του Υπουργείου για να σε δεχτεί στην Κατεχάκη (δυο μήνες έκαναν να σε καλέσουν).
Οι συνάδελφοί μου,εννοώ αυτούς που κάνουν σοβαρό ρεπορτάζ και έχουν σοβαρές πηγές ενημέρωσης,γνωρίζουν πλέον όλοι οτι πράγματι υπάρχει DNA στον εμπρηστικό μηχανισμό. Είναι αυτοί που πια δεν επικοινωνούν μαζί σου και δεν καταπίνουν--ελλέιψει άλλων "πηγών"--"αμάσητα" αυτά που διαρρέεις ".