Τι λέτε κύριε LOVERdo?

Θαμώνας

Βρήκε την αιτία όλων των κακών ο Λοβέρδος. Για όλα φταίει η φράση "Λεφτά υπάρχουν"! Αυτό φταίει για την επί δύο χρόνια σφαγή του επιπέδου ζωής των Ελλήνων;

Η φράση αυτή είναι όντως γελοία αν δει κανένας τι γίνεται γύρω μας, αλλά αν σκεφτούμε το πόσοι μεγαλοεπιχειρηματίες (όλων των χώρων και των ΜΜΕ!) χρωστάνε τα κέρατά τους στο δημόσιο ή χρησιμοποιούν παραθυράκια για να μην δηλώνουν τα εισοδήματά τους, αν σκεφτούμε το πόσες πολυεθνικές χρησιμοποιούν τις ενδοομιλικές συναλλαγές για να.......
αυξάνουν τεχνητά τις τιμές και να μειώνουν τους φόρους που πληρώνουν καθώς και πως για παράδειγμα η Γερμανική εταιρεία που διαχειρίζεται το αεροδρόμιο μας χρωστάει από ΦΠΑ 500 εκατομμύρια ευρώ, τότε καταλήγουμε ότι λεφτά υπάρχουν, στα χέρια των απατεώνων που επί τόσα χρόνια ρημάξανε την Ελληνική οικονομία με την βοήθεια Υπουργών σαν τον Λοβέρδο.

Ας μας πει ο κος Λοβέρδος αν έφταιγε η φράση αυτή που ως υπουργός εργασίας ήταν ανύπαρκτος. Ας μας πει αν έφταιγε η φράση αυτή που επί των ημερών του στο Υπουργείο υγείας, αυξήθηκε η δαπάνη στην υγεία όχι λόγω φαρμακευτικής δαπάνης ή δαπάνης σε υλικά, αλλά λόγω κατακόρυφης αύξησης των δαπανών για εταιρείες καθαρισμού και security!!!!! Ας μας πει ο κος Λοβέρδος αν φταίει η φράση αυτή που δεν είπε ποτέ ένα όχι στην Τρόικα και αυτός και πολλοί άλλοι Υπουργοί.

Τελικά για τον κύριο Λοβέρδο φταίνε πάντα οι άλλοι. Ο Παπανδρέου, οι συντεχνίες, οι εταιρείες τις οποίες έχει φεσώσει το Υπουργείο Υγείας από το 2004, οι φράσεις, η Αριστερά, ο λαός που δεν αντέχει άλλο λιτότητα. Ο κος Λοβέρδος δεν φταίει για τίποτα, μιλάει λες και ήταν όχι σε άλλη κυβέρνηση (και τώρα και επί Σημίτη), όχι σε άλλη χώρα αλλά σε άλλο πλανήτη.

Γιατί δεν εμπόδισε αυτή η φράση, άλλους Υπουργούς να παράγουν έργο ακόμα και μέσα σε αυτήν τη συγκυρία; Πως άλλοι είχαν να προτείνουν άλλες λύσεις στην Τρόικα και διαπραγματεύονταν; Γιατί δεν εγκλώβισε βουλευτές του κόμματός σας που όρθωσαν φωνή και ανάστημα και ζήτησαν άλλο δρόμο ακόμα και αν αυτό σήμαινε την διαγραφή τους από το κόμμα; Ναι, ήταν λίγοι, αλλά συνήθως λίγοι είναι όσοι πραγματικά αξίζουν.
Αλλά και αυτούς ο κος Λοβέρδος τους κατηγορούσε και τους κατηγορεί. Βέβαια είναι γνωστό ότι όσα δεν φτάνει η αλεπού....