Στη δημοσιότητα το όνομα του "εκατομμυριούχου" βουλευτή

Αν και εμείς κρατάμε μικρό καλάθι με τις δηλώσεις των 'αρμοδίων' της Βουλής, ίσως και μέσα στην ημέρα να γίνει γνωστό το όνομα του βουλευτή ο οποίος πέρσι τον Μάρτιο φέρεται να έβγαλε στο εξωτερικό ένα εκατομμύριο ευρώ.
Ο αρμόδιος για τα πόθεν έσχες αντιπρόεδρος της Βουλής Βαγγέλης Αργύρης αποκάλυψε χθες ότι από τον έλεγχο που έγινε προέκυψε πως την επίμαχη μέρα έχουν καταγραφεί πέντε κινήσεις του ενός εκατομμυρίου ευρώ . Είναι τριών επιχειρήσεων που αφορούν την επαγγελματική τους δραστηριότητα, ενός.........
φυσικού προσώπου που μάλιστα είναι γυναίκα και όχι πολιτικό πρόσωπο και μιας τράπεζας. «Εάν είναι αυτό που λέει ο κ. Νικολούδης (πρόεδρος της Αρχης για το ξέπλυμα χρήματος) θα ζητήσουμε από την τράπεζα να μας πει ποιος έκανε αυτή την κίνηση» είπε ο κ. Αργύρης και πρόσθεσε: « Αν ταυτοποιείται αυτή η κίνηση με πολιτικό πρόσωπο θα έχουμε βρει το όνομα».
Ο κ. Αργύρης είπε επίσης ότι το θέμα θα πάρει άλλες διαστάσεις αν το ποσό δεν έχει δηλωθεί στο πόθεν έσχες καθώς υπάρχουν κυρώσεις όπως ποινή φυλάκισης και πρόστιμο.
Πάντως , υπάρχουν πληροφορίες ότι από τους ελέγχους που έχουν γίνει σε εμβάσματα, περίπου 40 πολιτικά πρόσωπα φέρεται να έχουν στείλει χρήματα στο εξωτερικό μέσω του υποκαταστήματος της τράπεζας που λειτουργεί στη Βουλή.