Προς ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ


 Του Ιωακείμ Παπάκη

Κύριες/Κύριοι Βουλευτές                                                       

      Παρακολουθώ τις εξελίξεις στην χώρα μου ως ενεργός νέος πολίτης μόλις 25ετών και νεοεκλεγείς Κοινοτικός Σύμβουλος Β’Δημοτικής Κοινότητας του Δήμου Πειραιά. Στις επόμενες μέρες θα κληθείτε να στηρίξετε ή όχι με την ψήφο σας το ΄΄ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ΄΄ αυτό που θα.........
μας πάει κάποια χρόνια πίσω, αυτό που θα ακυρώσει τους αγώνες των πατεράδων μας, αυτό που θα μας εμποδίσει να πορευτούμε στο υπόλοιπο της ζωής μας. Σκεφτείτε καλά πριν παραδώσετε την εθνική μας κυριαρχία στα συμφέροντα και στους υποτιθέμενους ήρωες της Ευρώπης, πριν υποθηκεύσετε το μέλλον μας και το μέλλον των παιδιών μας.
         Προσωπικά διδάχθηκα να λέγομαι Έλληνας και να είμαι περήφανος γι’αυτό. Να μην σκύβω το κεφάλι και να θυμάμαι εκείνους που έχυσαν αίμα για τον τόπο αυτό αλλά και εκείνους που διέδωσαν τον πολιτισμό μας.
Πείτε ΄΄ΟΧΙ΄΄ τώρα που πρέπει! Τα παιδιά σας είναι κοντά στην ηλικία μου και θα ήθελα να ήξερα αν αυτές τις ώρες μπορείτε να τα κοιτάξετε στα μάτια και να τους πείτε πως δεν θα τους στερήσετε εσείς το μέλλον.
       Ακόμη όποιος μιλήσει για κομματική πειθαρχία σε ένα τέτοιο εθνικό ζήτημα θα πρέπει να ξέρουμε πως η καταγωγή του μάλλον δεν θα μοιάζει ελληνική. Σταματήστε τις σκέψεις με τα προσωπικά σας συμφέροντα αν θα εκλεγείτε ή όχι στην περιφέρεια σας και αν θα σας διαγράψει ο εκάστοτε αρχηγός σας και ψηφίστε το ιστορικό ΄΄ΟΧΙ΄΄ για την ΕΛΛΑΔΑ.
       Σας το ζητάει ένας από τους νέους που τα επόμενα χρόνια θα κληθεί να λέγεται το μέλλον του τόπου και όχι της μετανάστευσης.
       Ακόμη θα ήθελα να τονίσω πως οι βουλευτές και οι πολιτευόμενοι και κυρίως κάποιοι νέοι προκλητικοί πολιτευόμενοι να προσέχουν τις προεκλογικές σπατάλες όταν ο κόσμος υποφέρει γιατί θα ελεγχθούν από τις τοπικές κοινωνίες όσο δεν ελέγχουν οι αρμόδιες φορολογικές και δικαστικές αρχές από πού προέρχονται τα συγκεκριμένα χρήματα…
Σεβαστείτε τον τόπο ΨΗΦΙΣΤΕ με γνώμονα την ΕΛΛΑΔΑ και τους ΕΛΛΗΝΕΣ.
Ανατρέψτε με το ΄΄ΟΧΙ΄΄ την εικόνα που έχουν οι πολίτες για τους πολιτικούς…
Αγκαλιάστε τον ΛΑΟ και μην τον κάνετε να νιώσει προδομένος που σας πίστεψε και σας στήριξε.
                                    

                                                Να θυμάστε ότι μας χρωστάνε …

                                                   Δεν χρωστάμε!!!