ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΙΔΕΟΓΡΑΜΜΑ

     Τους άσπονδους φίλους μας τους ξένους τους γνωρίζουμε παλαιόθεν. Όποτε τους ζητήσαμε συμπαράσταση- μέσα στους αιώνες- ποτέ δεν μας την έδωσαν. Και τις ελάχιστες φορές που το έκαναν, αυτό έγινε με πολύ άγριο αντάλλαγμα. Η ιστορία αυτό μας διδάσκει. Για άλλη μια φορά επαναλαμβάνεται το ίδιο σκηνικό που οι ενδοτικοί πολιτικοί μας το ξεχνούν. Ας μην ξεγελιώνται όλοι .......
αυτοί που θα πάνε να ψηφίσουν το μνημόνιο ότι οι Γερμανοί, πέρα από το ότι μας έχουν άχτι από το χαστούκι που φάγανε από μας στο Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο καθ΄βς  σηκώσαμε το ανάστημα μας απέναντι τους, τους συνεργάτες τους όλους σχεδόν τους αδειάζουν. Στον πόλεμο τους εκτελούσαν με ελάχιστες εξαιρέσεις που επιβεβαίωσαν τον κανόνα.
     Το ίδιο θα κάνουν και τώρα. Μια πικρή γεύση πήρε ο Βενιζέλος στην τελευταία συνεδρίαση. Όσο πιο ενδοτικοί και υποχωρητικοί στις πολιτικές ορέξεις των Γερμαναράδων είναι, τόσο εκείνοι τους ξεφτιλίζουνε. Η φωτογραφία του Βαγγέλη Βενιζέλου μόνου του και η έκφραση του τα λέει όλα.
     Έχουν απφασίσει να σώσουν την Πορτογαλία και εμείς να μας χρεωκοπήσουνε άτακτα. Το κλίμα έχει ήδη δημιουργηθεί εις βάρος μας. Περιμένουν να τους τα δώσουμε όλα, και μετά θα μας χρεωκοπήσουνε με τη χειρότερη χρεωκοπία για παραδειγματισμό. Θα πουλήσουνε και τους συνεργάτες τους. Πολιτικούς, μεγαλοδημοσιογράφους, επιχειρηματίες και όλο αυτό το λόμπυ που τώρα μιλάει και πράττει υπέρ τους. Ας μην έχουνε καμιά αυταπάτη όλοι οι οι βαστάζοι τους. Και από κει και μετά θα είναι στο έλεος της ιστορίας και του Ελληνικού λαού.