Μίμι Άλφορντ: "Ετσι έχασα την παρθενιά μου από τον Τζον Κένεντυ"

 Τον αποκαλούσε πάντα «κύριο πρόεδρο» και ποτέ Τζακ. Όταν έκαναν έρωτα, εκείνος αρνιόταν πεισματικά να τη φιλήσει στα χείλη. Αλλά η Μίμι Άλφορντ, μαθητευόμενη στον Λευκό Οίκο το 1962, ήταν πολύ ερωτευμένη. Αντικείμενο του πόθου της ο τότε πρόεδρος Τζον Κένεντυ.

Σε μία νέα αυτοβιογραφία, η Μίμι Άλφορντ
αποκαλύπτει προσωπικά και πολιτικά μυστικά του Τζον Κένεντυ, με τον οποίο ........
διατηρούσε σχέση επί 18 μήνες.

Το καλοκαίρι του 1962, η 19χρονη Μίμι εργαζόταν ως μαθητευόμενη στο Γραφείο Τύπου του Λευκού Οίκου και, σύμφωνα με αποσπάσματα της αυτοβιογραφίας που δημοσιεύει η New York Post, ο Τζον Κένεντυ πρόσεξε την κοπέλα σχεδόν αμέσως.


Μετά από ένα πάρτι και πολύ αλκοόλ, συνεργάτες του πρώην προέδρου την οδήγησαν στο δωμάτιο της «κυρίας Κένεντυ». Εκεί η Μ. Άλφορντ είχε την πρώτη της σεξουαλική επαφή της ζωής της και μάλιστα με τον τότε πρόεδρο των ΗΠΑ.


«
Ήμουν σοκαρισμένη. Εκείνος πάλι συμπεριφερόταν λες και ήταν κάτι καθημερινό, λες και αυτό που συνέβη ήταν το πιο φυσικό πράγμα στον κόσμο» γράφει η Μ. Άλφορντ στο βιβλίο.

Λίγες ημέρες μετά την προσκάλεσε για μπάνιο και την οδήγησε σε μία διαφορετική κρεβατοκάμαρα.


«
Το γεγονός ότι ήμουν επιθυμητή από τον πιο διάσημο και ισχυρό άνδρα στην Αμερική, πολλαπλασίαζε τα συναισθήματά μου σε τέτοιο βαθμό που το να του αντισταθώ ήταν ένα ενδεχόμενο που αποκλειόταν. Γι' αυτό δεν του είπα όχι. Αυτή είναι η καλύτερη απάντηση που μπορώ να δώσω» γράφει.

Το συνηθισμένο «πρόγραμμα» είχε ως εξής: μπάνιο στην πισίνα με τον πρόεδρο, μετά εκείνη επέστρεφε στο γραφείο της όπου περίμενε τηλεφώνημα για να πάει να επισκεφθεί τον Τζον Κένεντυ στην κρεβατοκάμαρά του.