Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ.​..ΤΗΣ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΓΡΑΦΩΝ ΔΕΣΜΕΥΣΕΩΝ​...!

Είναι γεγονός πια... ότι πάλι μπαίνει στο τραπέζι από την κυβέρνηση το θέμα των έγγραφων δεσμεύσεων συναίνεσης από τα κόμματα αλλά κυρίως από την Ν.Δ.... για να προχωρήσουν οι διαδικασίες και να παρθούν όλα τα μέτρα λιτότητας που προτείνει ή τρόικα προκειμένου να πάρουμε.... την επόμενη δόση των 89 δις ευρώ !

Ο γνωστός εκβιασμός... και τα σενάρια πτώχευσης αποτελούν για άλλη μία φορά το επίκεντρο της ειδησιογραφίας με σκοπό... την έγγραφη συναίνεση των κομμάτων αλλά και την άτυπη συναίνεση της κοινωνίας για όλη την λιτότητα που έρχεται με όλα τα νέα αυστηρά μέτρα της τρόικας !

Και το ερώτημα που μπαίνει είναι απλό... δέν έχουμε οικουμενική κυβέρνηση;
Δεν έχει την συναίνεση και την πλειοψηφία... από την βουλή  για να περάσει όλα τα μέτρα μέχρι τις εκλογές;
Γιατί κάθε φορά...
γίνεται τέτοιο θέμα περί έγγραφων δεσμεύσεων από όλα τα κόμματα;
Πρέπει να υπογράψουν συναίνεση... τα κόμματα και κυρίως η Ν.Δ.;
Η απάντηση είναι απλή... αυτοί που δεν πήγαν σε εκλογές εδώ και τώρα όταν παραιτήθηκε ο Γιώργος Παπανδρέου αλλά πήγαν στην οικουμενική κυβέρνηση υπό τον Λουκά Παπαδήμου με το φόβο της εκλογικής ήττας από την κοινωνία τώρα... φοβούνται και πάλι την συντριβή... απο την ίδια την κοινωνία...!



Σας ευχαριστώ πολύ,

Νίκος Κούτρικας
Οικονομικός συντάκτης



Αν σας αρέσουν οι ......καφέδες μας και  θέλετε να μαθαίνετε έγκαιρα και έγκυρα  όσα συμβαίνουν γύρω μας,  κάντε like στην σελίδα του καφενείου μας  πατώντας εδώ.