Μας άδειασαν στην στροφή....

 Γράφει ο Τάκης ο Φλου

Πέρασε και το μνημόνιο 2, παρά τις όποιες (λίγες τελικά) αντιστάσεις από βουλευτές. Ένα μεγάλο μπράβο εκ μέρους των πληττόμενων πολιτών σε αυτούς που παρά το ότι τους εκβίασαν, τους πίεσαν, τους λοιδόρησαν, τους χλεύασαν και τους ......
απαξίωσαν κράτησαν το κεφάλι τους ψηλά και έκαναν αυτό που όφειλαν: Υπερασπίστηκαν τα δικαιώματά μας.
Χάθηκε η μάχη, αλλά ο πόλεμος είναι μπροστά μας, οι εκλογές έρχονται και οι δοσίλογοι θα πληρωθούν με το νόμισμα που τους αξίζει.
Είδαμε τα πραγματικά πρόσωπα αυτών που μας κοροϊδεύουν, πέσανε οι μάσκες. Για άλλη μια φορά, όπως και με το άρθρο 37, μετά από σειρά ψευδό-δηλώσεων τα πρόβατα του πολιτικού συστήματος μαζεύτηκαν στο μαντρί και στήριξαν το αίσχος.
Άλλοι πάλι μοίρασαν την ντροπή τους καταψηφίζοντας ένα άρθρο, αυτό ήταν το αποτέλεσμα της διαπραγμάτευσης στο καφενείο της Βουλής. Της μόνης διαπραγμάτευσης που έγινε τελικά.
Θα ήθελα να μνημονεύσω ένα ένα τα ονόματα αυτών που είπαν ΟΧΙ και να τους ευχαριστήσω έναν έναν, αλλά είμαι εξαντλημένος ψυχολογικά. Άλλωστε ο κόσμος άκουσε ποιοί τον πούλησαν και ποιοί πάλεψαν γι’ αυτόν. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα το ξεχάσει…………….