Η κλαψιάρα Ιταλίδα Υουργός, διόρισε την κόρη της

 Καλά λένε "ούνα φάτσα, ούνα ράτσα" ή αμάρτησα για την κόρη μου

Σάλος έχει ξεσπάσει στην Ιταλία από την αποκάλυψη της «Corriere Della Serra» ότι η ιταλίδα υπουργός Εργασίας, Έλσα Φορνέρο,που έγινε γνωστή σε όλο τον κόσμο από τα δάκρυα που έχυσε ανακοινώνοντας τα σκληρά μέτρα λιτότητας, έχει «βολέψει» την κόρη της στο πανεπιστήμιο όπου εργάζεται και η ίδια. Η κ. Φορνέρο είχε ξεκινήσει κοινωνικό διάλογο με τα .........
συνδικάτα, με στόχο την επικράτηση μιας πιο ευέλικτης αγοράς εργασίας, θεωρώντας ότι «πρέπει να επεκτείνουμε τις προστασίες, κατά το δυνατό, σε όλους, όχι όμως, να υποσχόμαστε τη μονιμότητα, την οποία δεν μπορούμε να προσφέρουμε».

Σύμφωνα, όμως, με τις ιταλικές εφημερίδες, η κόρη της κ. Φορνέρο, Σίλβια Ντεάλιο, εργάζεται ως καθηγήτρια, σε ηλικία 37 μόλις ετών, στο ίδιο πανεπιστήμιο στο οποίο απασχολούνται η μητέρα και ο πατέρας της, ο οποίος είναι γνωστός οικονομολόγος και δημοσιογράφος. Πρόκειται για το πανεπιστήμιο του Τορίνο, όπου διδάσκει ιατρική γενετική, ενώ, παράλληλα, σύμφωνα με την «Corriere Della Serra», η θυγατέρα της Ιταλίδας υπουργού Εργασίας είναι και υπεύθυνη ερευνητικών προγραμμάτων του ιδρύματος Ηugef, που ασχολείται με την ανθρώπινη γενετική.

Σύμφωνα, δε, με άλλες πληροφορίες η Σίλβια Ντεάλιο, στο παρελθόν, έλαβε και πολύτιμες χρηματοδοτήσεις από το τραπεζικό ίδρυμα San Paolo, του οποίου ήταν αντιπρόεδρος η μητέρα της.

Η 37χρονη κόρη της υπουργού πάντως δηλώνει ότι «στη θέση της, αφήνει να μιλήσει το βιογραφικό της, έστω κι αν κάποιοι την καταδίκασαν μόνο βάσει των όσων γράφονται στα μπλογκς».