Βενιζέλος και Λοβέρδος εγγυητές της ενότητας του 7%...

Γράφει ο Μαγια

Εζυγίσθη, εμετρήθη και ευρέθη ελλιπής για υποψήφιος αρχηγός του ΠΑΣΟΚ ο Α. Λοβέρδος. Δεν του έβγαιναν τα κουκιά, κατά το κοινώς λεγόμενο και την ανάγκην φιλοτιμίαν ποιούμενος, επέστρεψε στην …αγκαλιά του Μπενύτο.
«Με τον Βαγγέλη Βενιζέλο αποφασίσαμε να δώσουμε μαζί τον αγώνα» είπε λίγο αργότερα ο Ανδρέας Λοβέρδος, τονίζοντας ότι οι δυο τους μπορούν να εγγυηθούν την ενότητα του ΠΑΣΟΚ.
Βενιζέλος και Λοβέρδος, δεν εγγυώνται μόνο την ενότητα αλλά και την καθαρότητα αυτού του νεοδεξιού μορφώματος: Του ΠΑΣΟΚ του......
Μνημονίου, του εξανδραποδισμού του ελληνικού λαού, του  ψεύδους, της υποκρισίας και της υστερικής αναλγησίας, του ΠΑΣΟΚ της «εκχώρησης κυριαρχικών δικαιωμάτων στη διεθνή των τοκογλύφων», του ΠΑΣΟΚ της ανεργίας, των λουκέτων, της φτώχειας και των λαικών συσσιτίων.
Η «επιστροφή» Λοβέρδου, συμπίπτει με το νέο καταποντισμό του νεοδεξιού μορφώματος. Δημοσκόπηση της εταιρείας "To The Point", για την ΕΤ3, αποτυπώνει την πλήρη κατάρρευση του ΠΑΣΟΚ, που για πρώτη φορά βουλιάζει σε μονοψήφιο ποσοστό (7%!).
Η ανατροπή αυτή είναι ιλιγγιώδης για τα πολιτικά χρονικά της μεταπολίτευσης. Ο πληγωμένος και θυμωμένος λαός του ΠΑΣΟΚ γύρισε επιδεικτικά την πλάτη στους σφετεριστές της εντολής του.
Υ.Γ. Ο Βενιζέλος, μπορεί να αισιοδοξεί. Στις εκλογές οι ψηφοφόροι θα επιλέξουν μικρά κόμματα…