Η Λούκα διαψεύδει όσα λέγονται για το γεύμα των 6.000 ευρώ

 Πήραμε αυτό το e-mail από την Λούκα Κατσέλη και το δημοσιεύουμε

"Για μια ακόμη φορά γίνομαι επίκεντρο μιας άθλιας και ψευδούς λασπολογίας, από συγκεκριμένα κέντρα παραπληροφόρησης, με αναπαραγόμενα δημοσιεύματα που με εμφανίζουν ψευδώς ως οργανώτρια γεύματος αξίας 6.000 ¤, με συμμετοχή μάλιστα και στελεχών του ΠΑΣΟΚ. Ουδέποτε οργάνωσα ή συμμετείχα σε εκδήλωση τέτοιου είδους, ούτε σήμερα, ούτε στο παρελθόν.  Είναι τουλάχιστον φαιδρό, να.....
χρησιμοποιείται φωτογραφικό υλικό από την επίσημη επίσκεψη την οποία είχα πραγματοποιήσει στο Αμπου Ντάμπι ως Υπουργός Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, τον Φεβρουάριο του 2010, με σκοπό τη δημιουργία εντυπώσεων και περίεργων, τουλάχιστον, συνειρμών.

Κατανοώ την απόπειρα συγκεκριμένων κύκλων να δημιουργήσουν εντυπώσεις, τη στιγμή μάλιστα που απεργάζονται σενάρια αποδόμησης του κοινωνικού ΠΑΣΟΚ, ώστε να απαξιώσουν οποιαδήποτε φωνή εναντιώνεται στους όρους που εκείνοι θέλουν να επιβάλλουν. Το βίωσα και στο παρελθόν αναλαμβάνοντας κρίσιμες πολιτικές πρωτοβουλίες, όπως αυτές της ρύθμισης των χρεών υπερχρεωμένων νοικοκυριών, της μείωσης και του εξορθολογισμού των φαρμακευτικών δαπανών, της αντίστασής μου για την κατάργηση των συλλογικών διαπραγματεύσεων κ.ο.κ..

Απέναντι στις προσπάθειες αυτές θα συνεχίσω να απαντώ με πολιτικές πρωτοβουλίες, πάνω στις αρχές και τις αξίες που πιστεύω και υπηρετώ.

Λούκα Τ. Κατσέλη"