κορίτσια το World Economic Forum ....!!!

 Ελλην Φορολογούμενος
Το ΠΟΦ ( όπου ΠΟΦ , Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ ) για έβδομη φορά πραγματοποιεί αυτές τις ημέρες , έρευνα με τη συμμετοχή 500 κορυφαίων επιχειρηματιών, διευθυντών και κρατικών αξιωματούχων, επιχορηγούμενων επιστημόνων και πολιτικών με τη .......
μεγαλύτερη επιρροή , τα προβεβλημένα από τα ΜΜΕ λαμόγια δηλαδή . Συγκεκριμένα τους ζητήθηκε να βρουν τις νέες 50 νέες απειλές κατά της ανθρωπότητας . Εν ολίγοις με τι θα μας  φοβερίζουν και θα μας κρατούν  τρομαγμένους την δεκαετία που θα έρθει  -  σε 5 κατηγορίες – οικονομική, κοινωνική, γεωπολιτική, τεχνολογική και οικολογική.
Χρησιμοποιήθηκε βεβαίως και κλίμακα βαθμολογίας από το 1έως το 5
Στις δύο πρώτες κατηγορίες , ως βασικοί φόβοι, έχουν κριθεί το χάσμα μεταξύ των κοινωνικών στρωμάτων και τα χρόνια δημοσιονομικά ανισοζύγια. Και αυτό μας αναγκάζει αμέσως να θυμηθούμε την«αραβική άνοιξη», το κίνημα «Occupy Wall Street»
Επίσης στον κατάλογο των παγκόσμιων απειλών περιλαμβάνεται τα κλασσικά δηλαδή, ανεπάρκεια υδάτινων πόρων και τροφίμων , το θερμοκήπιο , τα καρα- κλασικά ... λοιμοί σεισμοί και καταποντισμοί,τρομοκρατία, η εγκληματικότητα και οι κυβερνοπόλεμοι. Μέσω του Διαδικτύου θα μπορούσαν να δεχτούν επίθεση σημαντικές στρατηγικές εγκαταστάσεις – από τους πυρηνικούς ηλεκτρικούς σταθμούς ως τα συστήματα δημόσιων υπηρεσιών , από τον γιο του Οσάμα τον OSαμα τσιπ λάντεν και την μελλοντική του οργάνωση ,που πιθανότατα θα ονομαστεί Αλ quandum .
Η ερχόμενη δεκαετία διαθέτει κάποιες  «καλές» ημερομηνίες που δίνουν ευκαιρία για παπαροκουβέντα (2/2/2222 ή 22/2/2222 κ.α ) θα αναζητηθεί επειγόντως το ημερολόγιο των Τολτέκων, που πιθανόν οι τολτέκοι σε απλά τολτέκικα θα προφητεύουν μια επικείμενη παγκόσμια καταστροφή σε αυτές τις ημερομηνίες..
Με φοβισμένο τον πλανήτη , αυτοί θα κονομάνε και θα δέρνουν .
Το2022 θα ξαναγίνει το φόρουμ ..και αρχίστε να φοβάστε …μπρρρρ….