Ψάχνωντας μια νέα πατρίδα

 Γράφει ο Βλάσφημος

Θέλω να σας κάνω μια μικρή εισαγωγή καθώς γνωρίζω ήδη τις αντιδράσεις σας μετά την ανάγνωση του κείμενο αυτού,οι μεν δεξιοί θα με αποκαλέσετε αναρχοαριστερό και οι μεν αριστεροί δεξιό και φασίστα. Έχω μάθει να μην στρουνθοκαμιλίζω και να υπερασπίζομαι τις απόψεις μου άσχετα αν ''θίγονται'' κάποιοι.

Το μεταναστευτικό είναι ένα τεράστιο θέμα και σίγουρα δεν μπορούμε να το αναλύσουμε σε κάποιες μόνο......
γραμμές, γνωρίζω πως οι λαθρομετανάστες είναι ένα μεγάλο πρόβλημα για την χώρα μας το οποίο βιώνω καθημερινά και εγώ καθώς μένω σε ''φτωχή'' περιοχή και όχι στην Εκάλη ή στο Κολονάκι που πιθανόν βλέπουνε ξένο μόνο όταν έρχεται να τους βάψει το σπίτι.

Ας μπούμε στο ψητό όμως, μήπως στην πραγματικότητα τους θέλουμε εδώ; Και με το ''τους θέλουμε'' δεν εννοώ τον οικοδόμο ή τον μπογιατζή που του έχει φάει τη δουλειά ο ξένος που δουλεύει με λιγότερα από τα μισά και ανασφάλιστος, αλλά ο εργατοπατέρας και ο πολιτικός που έχουν κέρδη από τον παράνομο. Εγώ προσωπικά είμαι της άποψης πως ένα μικρό σε έκταση κράτος όπως η Ελλάδα δεν μπορεί να απορροφήσει όλων αυτόν τον όγκο μεταναστών γιατί εκτός του ότι έχουμε διαφορετική κουλτούρα και θρησκεία δεν έχουμε και θέσεις εργασίας, και στην τελική οι αποικιοκράτες Γάλλοι και οι Αμερικάνοι με τον πόλεμο έχουνε καταντήσει έτσι αυτές τις χώρες απ' όπου προέρχονται και όχι εγώ. Μήπως όμως πέφτουμε στην λούμπα του κράτους πως για όλα φταίει ο μετανάστης που σου τρώει την δουλειά; 
Και ας μιλήσουμε για τα ολυμπιακά έργα π.χ, όπου δουλεύανε οι λαθρομετανάστες ανασφάλιστοι με πολύ λίγα λεφτά ενώ πολλές φορές πεθαίνανε κιόλας χωρίς κανείς να ενδιαφερθεί. Όσο η χώρα έστω και φαινομενικά ευημερούσε κανείς δεν ασχολούνταν με αυτό το θέμα, αλλά δυστυχώς το θυμηθήκαμε πολύ αργά φίλοι μου και δεν του δώσαμε ιδιαίτερη σημασία όταν έπρεπε. 

Η εγκληματικότητα έχει αυξηθεί σήμερα και βασικός λόγος είναι ο λαθρομετανάστης, αλλά ας έρθουμε για λίγο στην θέση τους. Είσαι ένας Έλληνας που έχεις καταφύγει λαθραία σε κάποια τόσο ανοργάνωτη χώρα όπως η Ελλάδα(πραγματικά δεν ξέρω καν αν υπάρχει κάποια τέτοια χώρα γι' αυτό και δεν αναφέρω παράδειγμα) έχεις έρθει από μια χώρα που είναι συνεχώς σε πόλεμο και τα έχεις σκάσει χοντρά σε κάποιον μάγκα που σου έταξε δουλειά και σπίτι και στο τέλος βρίσκεσαι πεταμένος στην ομόνοια, τι θα κάνεις; δεν θα κλέψεις για να εξασφαλίσεις το φαΐ σου; Και εκτός αυτού από την στιγμή που έκανες την μαλακία και ήρθες εδώ σύμφωνα με την συνθήκη του Δουβλίνου(παρεπιτπτόντως την ψηφίσαν ο Παπανδρέου και ο Χρυσοχοίδης,ναι καλά διαβάσατε ο Χρυσοχοίδης που λέει πως θα μείνουνε μόνο οι νόμιμοι) είσαι αναγκασμένος να μείνεις εδώ(!) και ένας να θέλει να φύγει είναι ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΣ να μείνει ΕΔΩ.  Άντε στην χειρότερη περίπτωση θα τον κλείσουν μέσα όπου ο μαλάκας Έλληνας φορολογούμενος θα τον ταΐζει.

Ο Πακιστανός είναι το ίδιο κορόιδο με εσένα, όλα ξεκινάνε από τον εργοδότη ο οποίος επιλέγει το ''φθηνό'' από το ''ντόπιο'', από τον πολιτικό που στην προκειμένη περίπτωση θα τον ονομάσουμε Γκιόργκο ο οποίος θέλει να κάνει τους λαθρομετανάστες και ψηφοφόρους για να κυβερνάει για μια ζωή, ο μεγαλοδημοσιογράφος(ονόματα δεν λέμε) που νοικιάζει το σπίτι του και βάζει 30 άτομα μέσα με 40 και 50 ευρώ το κεφάλι,ο Ελληνάρας που είχε ανοίξει γραφείο (αν είναι δυνατόν!) μεταφοράς λαθρομεταναστών. Μάγκες θα είμαστε άμα χτυπήσουμε τους ισχυρούς και όχι τον αδύναμο που πηδάει από το καράβι στην μέση του πουθενά για να μην τον γυρίσουν στην χώρα του. Και επειδή ο τροχός γυρίζει με την σημερινή κατάσταση στην Ελλάδα δεν φαντάζει αδύνατο το να βρεθούν αντίστοιχοι εξυπνάκηδες που θα τάξουν στους Έλληνες λαγούς με πετραχήλια και στο τέλος θα τους πετάξουν σε μια ξένη χώρα που δεν θα έχουνε καμία τύχη.
Vlasfimos