Με βάση το ελληνικό δίκαιο τα νέα ομόλογα?

«Είμαστε σε ένα πολύ λεπτό σημείο των διαβουλεύσεων και της διαπραγμάτευσης για το νέο πρόγραμμα στήριξης και το PSI», επεσήμανε ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος στη βουλή, σχολιάζοντας επισημάνσεις του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ Μανόλη Κεφαλογιάννη, για την.......
πορεία διαπραγμάτευσης.

Ο κ. Βενιζέλος απεύθυνε έκκληση να μην γίνονται συζητήσεις επί του θέματος πριν ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις και δεσμεύτηκε ότι θα ενημερωθεί πλήρως η βουλή για όλα τα θέματα, ενώ σημείωσε ότι τόσο ο κ. Σαμαράς όσο και ο κ. Καρατζαφέρης έχουν πλήρη και λεπτομερή ενημέρωση για όλες τις λεπτομέρειες των διαβουλεύσεων.


«Διεξάγονται κρίσιμες και παράλληλες διαδικασίες, που απαιτούν ψυχραιμία, επαγγελματισμό και συνοχή όχι μόνο εθνική αλλά νου και καρδιάς», ανέφερε ενώ χαρακτήρισε «επικίνδυνη» τη συζήτηση για το αν θα ισχύσει το ελληνικό ή το αγγλικό δίκαιο στη διαδικασία ανταλλαγής ομολόγων, τονίζοντας ότι «η αναγκαστική εκτέλεση διέπεται από το δίκαιο του τόπου, δηλαδή στην περίπτωση μας από το ελληνικό, είναι θεμελιώδης η διαφορά»