ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΒΛΕΠΕΛΙΝ

15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2012

3 Του Σεπτέμβρη Να Γελάς. Τα παληκάρια δεν άκουσαν ότι πάνε για τρίτο κόμμα. Ή μάλλον το άκουσαν γι΄αυτό έκαναν πίσω για τις υποψηφιότητες τους.  Δεν τους παίρνει να κάνουν τίποτ΄ άλλο γιατί θα πάνε όλοι τους άκλαφτοι!. Προς δόξα του ΓΑΠ που είναι ο κρίκος που τους ενώνει ακόμα.
Τέτοια κατά κράτος νίκη του ΓΑΠ δεν την περίμενε κανένας. Φραγκόκοτες όλοι τους και προσκυνήσαντες τον Παπανδρέου. Δεν ......
τραβάνε και ξέρουν τί τους περιμένει από το άχτι του κόσμου.
Καλά τους τα είπε ο αρκάς Ρέππας και τους έστειλε όλους τους. Είμασταν όλοι μας στο κόλπο του μνημονίου και δεν μπορείτε τώρα να πετάτε μούφες αντιμνημονιακές για να βγείτε αρχηγοί!. Άθαφτοι πήγαν.
Ο Βενιζέλος δε θέλει να πάει από εκλογές στη βάση γιατί δε θα του βγει, ενώ στον Λοβέρδο του είπαν να πάει από τη βάση, γιατί όλο και κάτι ψηφαλάκια θα του δώσουν οι συνδεσμίτες του Ολυμπιακού, με τους οποίους έχει ανοιχτό κανάλι επικοινωνίας λόγω ολυμπιακών φρονημάτων!. Και αυτοί στο πάλαι ποτέ κίνημα του Αντρέα, περιμένουν να δώσουν τη λύση στα προβλήματα της χώρας. Ο απόλυτος πολιτικός χουλιγκανισμός.
Πάει φουλ για τρίτο κόμμα το ΠΑΣΟΚ, με 138 σχεδόν χαμένες βουλευτικές θέσεις. Πώς να μην τους έχει πιάσει σύγκρυο?...
 Μας λείπει ο Τσάκας.  Μήπως ξέρει ο Τζίγκερ που βρίσκεται?. Μεγάλο και δυσαναπλήρωτο το κενό του...