Βαρύ το πρόστιμο από Μαρινάκη

Πρόστιμο 500.000 ευρώ έριξε στους παίκτες του Ολυμπιακού ο Βαγγέλης Μαρινάκης για την απαράδεκτη εμφάνιση στον αγώνα με τη Δόξα Δράμας. Τελειώνει ο Γιέστε. "Γκάζια" στον Ιμπαγάσα. Η ισοπαλία (0-0) με τη Δόξα Δράμας και κυρίως η πολύ κακή εμφάνιση του Ολυμπιακού εξόργισαν τον Βαγγέλη Μαρινάκη, που έριξε βαρύ πρόστιμο στους "ερυθρόλευκους"....


Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού βρέθηκε στις προπονητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, όπου έτριξε τα δόντια στους ποδοσφαιριστές, προκειμένου να μην επαναληφθεί η εμφάνιση της Κυριακής (08/01) στο μέλλον.Μάλιστα, το πρόστιμο του Μαρινάκη ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, καθώς έφτασε τις 500.000 ευρώ. Ουσιαστικά, πήρε πίσω το πριμ των 300.000 ευρώ του προηγούμενου μήνα, συν επιπλέον πρόστιμο 200.000 ευρώ για τον αγώνα στο "Καυτανζόγλειο".

Προσοχή όμως! Το συγκεκριμένο πρόστιμο θα ισχύσει μόνο στην περίπτωση που ο Ολυμπιακός δεν κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Τι είπε ο Μαρινάκης

Ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών έκανε ειδική αναφορά στους μεσοεπιθετικούς παίκτες, τονίζοντας πως δεν δίνουν την μπάλα, κάνοντας πολλές ατομικές προσπάθειες, που δεν βοηθούν στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και τους έθεσε προ των ευθυνών τους.

Στήριξε με τα λεγόμενά του τον Ερνέστο Βαλβέρδε, ενώ όσον αφορά στη συνέχεια, ξεκαθάρισε στους παίκτες ότι στόχος είναι το πρωτάθλημα και πρέπει να παλέψουν δυνατά γι' αυτό.

Επιπλέον, μίλησε για τον προπονητή του Παναθηναϊκού, Ζεσουάλδο Φερέιρα, λέγοντας πως του δόθηκε το δικαίωμα να μιλήσει απαξιωτικά για τον Ολυμπιακό.