ΧΤΥΠΑ Η ΥΠΕΡΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΚΑΜΠΑΝΑ

ΙΔΕΟΓΡΑΜΜΑ

     Το αίμα που έχει χυθεί- κακά τα ψέματα- δεν ξεχνιέται. Ξυπνούν μνήμες, αντανακλαστικά, άγρια ένστικτα. Δεν έχουν περάσει και τόσα πολλά χρόνια από τότε που η Γερμανία έβαλε μπουρλότο σε όλο τον κόσμο για να τον «πείσει» ότι σώνει και καλά είναι η ανώτερη φυλή. Η χείριστη μορφή παράνοιας, την οποία ακολούθησε ένας λαός-όχλος, με λαμπρές εξαιρέσεις βέβαια, και κόστισε εκατομμύρια ζωές αθώων ανθρώπων στο βωμό ενός μοχθηρού λαού. Συντριπτική η ήττα τους,  Βαθειά ταπείνωση και εξευτελισμός για την Ύβρη που επεφύλαξαν στο ανθρώπινο γένος.
     Η χώρα αυτή με τη νοσηρή και ανάλγητη νοοτροπία.......
περίμενε να περάσουν τα χρόνια  για να αντεπιτεθεί  και πάλι εναντίον της Ευρώπης. Τα συμπλέγματα και το μίσος εναντίον αυτών που της αντιστάθηκαν με πρώτη τη μαρτυρική μας χώρα εκδηλώθηκαν και πάλι. Τότε ο Χίτλερ, σήμερα η Μέρκελ. Τα υπόλοιπα είναι γνωστά. Καθυπόταξη όλης της Ευρώπης με οικονομικό πρόσχημα. Μια χώρα αμετανόητη, έτοιμη να αποτεφρώσει οικονομικά πρώτα τη Νότια Ευρώπη, και μετά τον υπόλοιπο κόσμο. Η πιο αρρωστημένη φαντασίωση της άρχισε να μετουσιώνεται σε πράξη. Και κάπου εκεί άρχισε να ξυπνά ο υπερατλαντικός της αντίπαλος. Όπως και τότε στον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο, που με το που μπήκε στον πόλεμο, αυτό σήμαινε τον αφανισμό του άξονα και ειδικά της Γερμανίας.
     Το πρώτο χτύπημα της αλαζονικής και κουφιοκέφαλης Γερμανίας ήρθε με τον αποτυχημένο δανεισμό της από τις αγορές. Ούτε τα μισά από αυτά που τους ζήτησε δεν της τα έδωσαν. Αυτή η «ισχυρή» χώρα θάφτηκε στα ίδια κόλπα στα οποία καταφεύγει εναντίον των υποδουλομένων «εταίρων» της. Μετά ήρθε και η άρνηση της Γαλλίας να την ακολουθήσει κατά πόδας στην πολιτική μεγαλομανίας που θέλει να εφαρμόσει επί των νότιων πειραματόζωων (δυστυχώς για μας ο υπουργός εξωτερικών της χώρας Δήμας ήταν ολίγιστος στην πρόσφατη τραγική εμφάνιση του στη συνάντηση με τον Γερμανό ομόλογο του).  Συνεχίστηκε προχθές με την από κοινού προσπάθεια των μεγαλυτέρων τραπεζών του κόσμου με τις ευλογίες των ΗΠΑ, που έριξαν χρήμα στην παγκόσμια αγορά για να μην υπάρξει κραχ εξαιτίας της τυχοδιωκτικής πολιτικής της Γερμανίας. Άλλο ένα ισχυρό χαστούκι στην νεοχιτλερική Γερμανία.
     Και επειδή η ιστορία επαναλαμβάνεται με διαφορετικά πρόσωπα, θα δούμε στο εγγύς μέλλον η Ευρώπη να γυρνά στα παλιά κράτη έθνη και τα νομίσματα τους, η Γερμανία να μην ολοκληρώνει τον μεγαλοϊδεατισμό της για απόλυτη υποταγή των Ευρωπαίων, και αυτό το ισχυρό ευρώ που φαντάζεται με την ψωροελίτ  των βόρειων επικαφαλής να πηγαίνει στου διαόλου τη μάνα, όπως και η ίδια της. Η ύβρις πάντα έχει ακριβό τίμημα. Το θέμα είναι να αφυπνιστούν οι νότιοι Ευρωπαίοι και να γίνουν μια γροθιά γιανα κοντραρουν και να μην επαναληφθούν τέτοιες πολιτικές που στρέφονται εναντίον  των λαών τους.  Η Γερμανία θα ξαναπληρώσει το άρρωστο πολιτικό θυμικό της. Και θα το απολαύσουμε όλοι οι Έλληνες.