Κρήτη. «Σκότωσα τη γιαγιά μου γιατί μου έκανε... μάγια»

Ο ίδιος της ο εγγονός ήταν τελικά αυτός που έκοψε το νήμα της ζωής της 85χρονης γυναίκας στο Ηράκλειο της Κρήτης. Και με τρόπο φρικιαστικό, αφού την κατακρεούργησε, καταφέροντάς της πολλαπλά χτυπήματα όχι με ένα, αλλά με δύο μαχαίρια!

Ο 25χρονος άνδρας, που κρατείτο από την πρώτη στιγμή, έφτιαξε ένα σενάριο, όμως έπεφτε συνεχώς σε αντιφάσεις και τελικά ομολόγησε ότι ο ίδιος δολοφόνησε τη γιαγιά του, μέσα στο υπνοδωμάτιό της στο μικρό σπίτι της οδού Τσιμισκή, στον Πόρο. Μαζί με τον 25χρονο, συνελήφθη και ο 22χρονος φίλος και συμφοιτητής του, στο......
ΤΕΙ, για υπόθαλψη εγκληματία. Ο 25χρονος εκμυστηρεύτηκε στο φίλο του τί είχε κάνει, όμως ο 22χρονος δεν ενημέρωσε τις αρχές, ως όφειλε.

Στις αρχικές καταθέσεις που είχε δώσει ο νεαρός φοιτητής με τους αστυνομικούς για το πού βρισκόταν τις προηγούμενες ώρες, φέρεται να δήλωνε ότι ήταν έξω και διασκέδαζε και πως όταν γύρισε σπίτι βρήκε νεκρή τη γιαγιά του...


Η 85χρονη Μ.Λ. βρέθηκε νεκρή, πεσμένη μπρούμυτα στο υπνοδωμάτιό της, με πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι στην πλάτη και τον τράχηλο. Η γυναίκα έφερε και μώλωπες στο σώμα, ευρήματα που υποδεικνύουν πάλη.


Ο εγγονός της μάλιστα είχε επιχειρήσει να βάλει και φωτιά στο σπίτι - πιθανότατα για να εξαφανίσει στοιχεία - αλλά δεν τα κατάφερε.