Πάνω από 2 εκ. η προσφορά στον Μπόλονι

Το πέρασμα του Μπόλονι από τα ΗΑΕ το 2010 τον έχει κάνει ιδιαίτερα δημοφιλή στις αραβικές ομάδες. Γι' αυτό και συχνά πυκνά ο Λάσλο Μπόλονι δέχεται κρούσεις για να αναλάβει τα ηνία κάποιας ομάδας από εκεί.

Αυτό είχε συμβεί στο ξεκίνημα της καλοκαιρινής προετοιμασίας με τον ΠΑΟΚ, τότε όμως ο Ρουμανός τεχνικός είχε βάλει... φρένο στις ορέξεις των Αράβων.

Το τελευταίο, όμως, διάστημα το πρέσινγκ έχει αρχίσει να γίνεται πιο έντονο με αποτέλεσμα, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, εδώ και 15 ημέρες ο Μπόλονι να έχει στα χέρια του επίσημη πρόταση από μεγάλο Σαουδαραβικό σύλλογο...


Οι διοικούντες του, του προσφέρουν άκρως δελεαστικό ποσό μεγαλύτερο των 2 εκ. ευρώ ετησίως προκειμένου να αφήσει τον ΠΑΟΚ και να αναλάβει τα ηνία της ομάδας τους. Μάλιστα, τους έχουν διαμηνύσει ότι δεν είναι γι' αυτούς πρόβλημα η ρήτρα των 300.000 που έχει με τον ΠΑΟΚ.

Ο Μπόλονι, όπως αποκάλυψε στη συνέντευξη Τύπου με τη Ρουμπίν προβληματίζεται για το αν πρέπει να κάνει αποδεκτή ή όχι την πολύ μεγάλη αυτή πρόταση, αφού στη ζυγαριά μπαίνει το έργο του στον ΠΑΟΚ που προχωρά πολύ καλά στο Europa League, αλλά και η μεγάλη αποδοχή τους από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Το τι πρόκειται να συμβεί θα το δούμε τις επόμενες μέρες. Ενδεικτικό πάντως του διλήμματος που έχει μπει ο Μπόλονι είναι ότι ακόμη μένει σε ξενοδοχείο και δεν έχει μετακομίσει σε σπίτι.

Η συζήτηση Μπόλονι-Βρύζα και η ρήτρα

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ζήσης Βρύζας, μετά το τέλος του αγώνα του "δικεφάλου" με τη Ρουμπίν και τη δήλωση του Λάσλο Μπόλονι ότι "μελετάω την πρόταση από Σαουδική Αραβία που έχω στα χέρια μου", πληροφορήθηκε από τους εκπροσώπους του Τύπου το γεγονός.

Ο Βρύζας στο ερώτημα που του έγινε από τους δημοσιογράφους, απάντησε, δίνοντας κάποιες λεπτομέρειες σχετικά με το πώς τέθηκε το θέμα, τι συζητήθηκε μεταξύ των δύο πλευρών και σε ποιο σημείο κατέληξαν, μέχρι να γίνει η δήλωση αυτή του Μπόλονι.

"Πράγματι, συζητήσαμε πριν λίγες ημέρες με τον προπονητή, ο οποίος μας μετέφερε ότι έχει πρόταση στα χέρια του και σκέφτεται τι να πράξει. Μας ρώτησε σχετικά με το πλάνο της ομάδας και από την πλευρά μας του απαντήσαμε ότι από τον ίδιο εξαρτάται τι θα κάνει τελικά", είπε ο Βρύζας στους ρεπόρτερ έξω από την Τούμπα.


Και συνέχισε: "Το θέμα έμεινε εκεί. Δεν δόθηκε καμιά συνέχεια. Ούτε εμείς ρωτήσαμε εκ νέου, ούτε ο προπονητής μας είπε ξανά κάτι επ' αυτού. Από εσάς μαθαίνω ότι έγινε τώρα αυτή η δήλωση, οπότε μάλλον θα πρέπει να δούμε ξανά το ζήτημα".

Υψηλή ρήτρα

Όπως γίνεται αντιληπτό, τις επόμενες ώρες και μέρες στο θέμα θα υπάρξει συνέχεια με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Πλέον, το μπαλάκι είναι στα χέρια του Μπόλονι, ο οποίος καλείται να αποφασίσει τι θέλει να πράξει.


Εφόσον, όμως, η απόφασή του είναι να δεχτεί την πρόταση που έχει στα χέρια του, τότε θα πρέπει να καταβάλει η ομάδα ή ο ίδιος ποσό της τάξης των 300.000 ευρώ στον ΠΑΟΚ, καθώς αυτή είναι η ρήτρα που προβλέπεται σε περίπτωση που ο κόουτς θέλει να σπάσει το συμβόλαιό του.


Συνάντηση για να ξεκαθαριστεί η σχέση ΠΑΟΚ-Μπόλονι

Δυσαρέσκεια έχει δημιουργηθεί στην ηγεσία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την τροπή που πήρε το θέμα της πρότασης Σαουδαραβικής ομάδας στον Λάσλο Μπόλονι.

Οι επικεφαλής της ΠΑΕ δεν κρύβουν την ενόχλησή τους για τον τρόπο που ο Ρουμάνος τεχνικός δημοσιοποίησε το θέμα, ωστόσο είναι αποφασισμένοι να ξεκαθαρίσουν άμεσα την κατάσταση.

Η συζήτηση μεταξύ Βρύζα και Μπόλονι στην οποία είχε συζητηθεί το θέμα για πρώτη φορά είχε γίνει πριν πέντε μέρες, όμως Ζαγοράκης-Βρύζας-Κωνσταντινίδης θέλουν να μην υπάρχουν σκιές στη σχέση ΠΑΟΚ-Μπόλονι, γι' αυτό και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ θα έχει την Παρασκευή νέο τετ-α-τετ με τον 58χρονο τεχνικό.

Ο Βρύζας θα του ζητήσει να πάρει τις αποφάσεις του γιατί δεν είναι δυνατό να συνεχίσει να κοουτσάρει τον ΠΑΟΚ έχοντας το μυαλό του σε άλλη ομάδα.

Πάντως, στον επίσημο ΠΑΟΚ δεν κρύβουν ότι ήδη έχουν αρχίσει να προετοιμάζονται για παν ενδεχόμενο. Αυτό σημαίνει ότι ήδη έχουν γίνει διερευνητικές κρούσεις με κάποιους προπονητές.

www.sport24.gr