Η Αννα ξεκίνησε τις συναντήσεις με βουλευτές και στελέχη στη κούρσα για την διαδοχή

Σύσκεψη με τη συμμετοχή βουλευτών και στελεχών του ΠΑΣΟΚ αλλά και του προσωπικού της επιτελείου πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι  στο πολιτικό γραφείο της Άννας Διαμαντοπούλου.

Η υπουργός Παιδείας η οποία ανήκει στην λεγόμενη Τρόικα του ΠΑΣΟΚ μαζί με τους κ.κ. Ανδρέα Λοβέρδο και Γιάννη Ραγκούση αλλά και τον Ηλία Μόσιαλο, συζήτησε με τους βουλευτές και τα στελέχη που κινούνται στο κλίμα της για την διαμόρφωση της στρατηγικής ενόψει των εξελίξεων στο κόμμα που σχετίζονται με την ανάδειξη νέας ηγεσίας.

Η κυρία Διαμαντοπούλου η οποία αποτελεί ένα από τα πρόσωπα που συζητούνται για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ αν και κινείται πολύ προσεκτικά, στις κατ ιδίαν συζητήσεις δεν κρύβει τις φιλοδοξίες της και ........
δεν αρνείται ότι θα συζητούσε υπό προϋποθέσεις ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Άλλωστε και στις δημοσκοπήσεις που γίνονται βρίσκεται πάντα μέσα στα πρόσωπα που επιλέγουν οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ για την επόμενη μέρα.

Ωστόσο κρατά χαμηλό προφίλ και διατηρεί την πολύ καλή συνεργασία τόσο με τον κ. Λοβέρδο ο οποίος εμφανίζεται στις ίδιες δημοσκοπήσεις να υπερέχει, όσο και με τον κ. Ραγκούση. Οι τρεις τους συναντήθηκαν χθες βράδυ και είχαν εκτενή συζήτηση για τα τεκταινόμενα στην πολιτική σκηνή αλλά και στο εσωκομματικό πεδίο