Χωρίζουν οι δρόμοι ΠΑΟΚ-Κοντρέρας;

Χωρίζουν οι δρόμοι ΠΑΟΚ-Κοντρέρας;Δεν αποκλείεται άμεσα ο Πάμπλο Κοντρέρας να αποτελέσει παρελθόν από τον ΠΑΟΚ. Ο Χιλιανός αμυντικός φέρεται να είχε ζητήσει μία μέρα επιπλέον άδεια από τη διοίκηση για να συζητήσει με άλλη ομάδα το μέλλον του.

Όπως αναφέρουν τα περισσότερα Μέσα στη Χιλή, η Κόλο Κόλο φαίνεται πως θα είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του 33χρονου παίκτη. Μάλιστα, η εφημερίδα «Mercurio» υποστηρίζει ότι ο Χάιμε Πιζάρο (αθλητικός διευθυντής της ομάδας) είχε συναντηθεί με τον Κοντρέρας, ο οποίος εμφανίζεται διατεθειμένος να χαρίσει χρήματα στον ΠΑΟΚ για να επιστρέψει στην πατρίδα του...


Επίσης, το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο διεθνής στόπερ δεν έχει πληρωθεί τους τελευταίους τέσσερις μήνες και στην αποτυχημένη προσπάθεια της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ να ανανεωθεί η συνεργασία των δύο πλευρών για περισσότερα χρόνια, όμως με λιγότερα χρήματα.

Παρόλα αυτά, όλα θα ξεκαθαρίσουν το επόμενο διήμερο. Ο Κοντρέρας αναμένεται εντός της ημέρας να φτάσει στη Θεσσαλονίκη και αρκετά σύντομα θα συναντηθεί με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ για να συζητήσουν όλα τα δεδομένα (θα μείνει και θα προσπαθήσει να βοηθήσει την ομάδα ή θα φύγει, λύνοντας το συμβόλαιό του) που έχουν έρθει στο προσκήνιο.

Ετοιμάζει έκπληξη ο Μπόλονι

Αρκετές είναι οι πιθανότητες ο Λάζλο Μπόλονι να τοποθετήσει στο δεξί άκρο της άμυνας του ΠΑΟΚ τον Κώστα Σταφυλίδη στην κυριακάτικη (19:30, Novasports 1) αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό στην Τούμπα. Ο 18χρονος μπακ αναμένεται να αγωνιστεί αντί του Έτο, ο οποίος επέστρεψε και μπήκε στο πρόγραμμα της ομάδας. Πάντως, οι σκέψεις του Ρουμάνου προπονητή για την ενδεκάδα θα ξεκαθαρίσουν στην σημερινή προπόνηση των Θεσσαλονικέων.

sport-fm.gr