Με παϊδάκια κλείστηκε το "κονέ" μεταξύ Πάγκαλου και της τρόικας του ΠαΣοΚ


Στο ΠΑΣΟΚ οι αλλαγές των ηγεσιών παραδοσιακά φέρνουν δείπνα, γιάφκες και πολύωρες συζητήσεις. Στη λογική αυτή εντάσσονται ενα δείπνο και ένα τηλεφώνημα που δίνουν άλλη τροπή στην υπόθεση της επόμενης ημέρας στο κόμμα της κυβερνητικής πλειοψηφίας. Αποδεικνύει δε ότι η ιδεολογική πλατφόρμα της Τρόικα αρχίζει να κερδίζει ισχυρούς υποστηρικτές μέσα στην κοινοβουλευτική ομάδα.
Ηδη, όπως είναι γνωστό οι τρεις (Ανδρέας Λοβέρδος, Αννα Διαμαντοπούλου και Γιάννης Ραγκούσης) έχουν γίνει τέσσερις με την προσθήκη του Ηλία Μόσιαλου.
Τώρα, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Τα Νέα, πρέπει μάλλον να υπολογίζονται ως πέντε και μάλιστα με μεγαλύτερο...
ειδικό βάρος. Η «συμφωνία» έκλεισε σε ταβέρνα στα Καλύβια και επισφραγίστηκε με ένα πλούσιο τσικνιστό δείπνο.
Ο κ. Θεόδωρος Πάγκαλος συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Χριστίνα ήταν ο οικοδεσπότης καθώς «έπαιζε» εντός έδρας. Ο κ. Πάγκαλος ο οποίος το πρωί του Σαββάτου στη ΝΕΤ τάχθηκε ανοικτά κατά του δημοψηφίσματος έχει πάντοτε κάτι να πει για τα όσα συμβαίνουν στο ΠΑΣΟΚ και είναι σίγουρο ότι η άποψή του βρίσκει ακροατές.
Ανεξαρτήτως αυτού όμως, υπάρχει και ένα κρυφό όπλο στα χέρια της Τρόικα του ΠΑΣΟΚ. Ενας από τους υπουργούς που δεν συμμετέχουν στην κυβέρνηση του κ. Λουκά Παπαδήμου τηλεφώνησε στους δύο από τους τρεις και τους ανακοίνωσε ότι είναι πλέον μαζί τους, επισημαίνοντας ότι «έκανε λάθος».