ΕΔΩ Η ΕΥΡΩΠΗ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΡΑΪΧ ΤΗΣ ΑΓΚΕΛΑSS ΧΤΕΝΙΖΕΤΑΙ

ΙΔΕΟΓΡΑΜΜΑ

     Ε ρε παιδί μου τί είναι να είναι κάποιος στερημένη φύση. Τί είναι να έχει απωθημένα.  Πως είναι να νομίζει ότι όλος ο κόσμος του χρωστάει το ψωμί του και το σπίτι του, τη χώρα του ολόκληρη, και ότι πρέπει να πληρώσει γιατί δεν είναι μέλος της Αγρίας και Βαρβάρου, και Χυδαίας των Ούνων φυλής. Γιατί βγήκε νικητής κόντρα στον Χίτλερ και πρέπει να φτύσει το γάλα της μάνας του με αίμα και εθνογεωγραφικό κρεματόριο. Πώς όσο σηκώνει το κεφάλι του ο λαός ενάντια στους παραπαίοντες πολιτικούς του και την υποχωρητικότητα τους, τόσο πιό γερμανός γίνεται ο εγκληματίας και ταπεινωμένος ούνος και τόσο μουλαρώνει ως όνος.
     Και δεν κατανοεί η νοητικά και ψυχικά ενδεής μαντάμα των Ούνων, ότι αυτή η Γη και το έθνος δεν καταχτώνται και δεν ........
πωλούνται όσες υπογραφές και να βάλουν οι πολιτικοί τους. Ας ξεγκαβωθεί η μαντάμ των Ούνων για να δει ότι η οικονομική μαύρη τρύπα της ευρωζώνης είναι 6,5 τρις ευρώ με την Ελλάδα να οφείλει το πολύ 400 δις, και τα υπόλοιπα να τα οφείλει ο πουρκουάς των Παρισίων, που σαν καλή εταίρα ταιριάζει με το δυνατότερο πορτοφόλι και ας είναι με γυμνή έδρα, η Χιτλερομάνα χώρα της, και οι λοιπές  «μεγάλες» χώρες της Ευρώπας.  Είναι ζήτημα λίγων μηνών να χτυπήσει και την χιτλερόχωρα η κρίση και τις μπάνκες της.
     Γιατί η στερημένη από τη φύση ούνα δεν έχει στον «πολιτισμό» της την παροιμία του θυμόσοφου λαού μας που μιλάει για τα πολλά παλούκια που πηδά κάποιος και πού του μπαίνουν. Και αυτό θα της συμβεί, που μάλλον καλό θα της κάνει, και θα την ηρεμήσει. Μέχρι τότε αλλά και μετά εμείς οι Έλληνες θα της σαμποτάρουμε τα προϊόντα της με ακόμα μεγαλύτερη ένταση.  Έχει ήδη ξύσει τις πληγές που έχουμε όλοι μας πατρογονικά από τον ελεεινό πέρασμα του πρόγονου της Χίτλερ, και ήτανε να μην μας τσιγκλήσει στο Εθνικό φιλότιμο και αξιοπρέπεια μας. Άντε και στα τάρταρα με την πάρτη της.