σε κατάσταση κυβερνητικού πανικού

 Ελλην Φορολογούμενος

Όταν ακούτε τη λέξη "πανικός", τι σας έρχεται στο νου; Ίσως ο Τζέρυ που τρέχει με τρόμο να σωθεί από τον Τομ; Ή μήπως το υπό ένταση πρόσωπο ενός φίλου που κάθεται δίπλα σας στο σινεμά ενώ βλέπετε μια πολύ "επιτυχημένη" ταινία τρόμου; Όλα αυτά μας φαίνονται πολύ αστεία και έχουν μεν σχέση με φόβο και τρόμο που διακατέχει τους......
Έλληνες πολίτες και τους επενδυτές ελληνικών ομολόγων , όχι όμως με τον πανικό και την πραγματική του έννοια...που και καλά δείχνει η κυβέρνηση .
Κατ΄ακρίβεια, δεν μιλάμε για πανικό αλλά για κρίσεις του λεγόμενου «κυβερνητικού πανικού»  και τη λεγόμενη "διαταραχή πασοκικού  πανικού" , που σε κάνει να θες να εκποιήσεις την τιμή , την αξιοπρέπεια και την περιουσία… του άλλου  , γιατί είσαι πανικόβλητος , δεν είσαι μ@κ@κ@ς.
Κρίση κυβερνητικού πανικού ονομάζουμε μια κατάσταση πολύ έντονης διάθεσης να ξεπουλήσεις τη χώρα τζάμπα ή να τη νοικιάσεις για πολλά χρόνια κάπου κοψοχρονιά  , πολύ ξαφνικά και χωρίς
απαραίτητα να έχει συμβεί κάτι πριν, χωρίς δηλαδή να πρέπει να υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος.
Μια τέτοια κρίση μπορεί να διαρκέσει από λίγα λεπτά μέχρι και μερικές ώρες και είναι τόσο έντονη που αυτός που τη ζει εκείνες τις στιγμές νιώθει πως χάνει τον έλεγχο, πως θα τρελαθεί και μάλιστα μπορεί να νιώθει πως θα πεθάνει!
Πολλές φορές ακόμη και όταν έχει τελειώσει η κρίση, τα άτομα πεινάνε πολύ και πρέπει επειγόντως
να βάλουν κάτι στο στόμα τους..