Θ. Μπαλασόπουλος: «Οι εργαζόμενοι θα αποτρέψουν την αποκομιδή»

Την …πλάτη στη δικαιοσύνη είναι αποφασισμένοι να γυρίσουν οι εργαζόμενοι της ΠΟΕ-ΟΤΑ όπως διαμήνυσαν κατά τη σημερινή έκτακτη συνέντευξης Τύπου.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Θέμης Μπαλασόπουλος ανέφερε πως ασχέτως με την απόφαση της δικαιοσύνης -στην οποία έχει προσφύγει ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης ζητώντας να κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική η απεργία-, οι εργαζόμενοι θα αποτρέψουν με οποιοδήποτε τρόπο την αποκομιδή των απορριμάτων.

Ο κ. Μπαλασόπουλος τόνισε πως στις ιδιωτικές εταιρείες εργάζονται αλλοδαποί οι οποίοι κατά μεγάλο ποσοστό είναι ανασφάλιστοι.


Επιπλέον κατήγγειλε ότι έχουν ανοίξει όλες οι παράνομες χωματερές της Αττικής προκειμένου να γίνει σε αυτές η μεταφορά των σκουπιδιών.

Είπε δηλαδή πως τα απορρίματα έχουν μεταφερθεί στον χώρο του Μπάντμιντον στου Γουδή, γεγονός που θα τους οδηγήσει στη δικαιοσύνη.

Ο Θέμης Μπαλασόπουλος δεν παρέλειψε να ρίξει και τα πυρά του κατά του τοπικού άρχοντα της Αθήνας, κ. Καμίνη. Τον κατηγόρησε ότι εκτός από τη δική τους απεργία, θέλει να κηρύξει παράνομη και αυτήν της ΑΔΕΔΥ την ερχόμενη εβδομάδα.

Αναφερόμενος στους προπηλακισμούς κατά των εργαζομένων των ιδιωτικών εταιρειών, ήταν ξεκάθαρος πως δεν ευθύνονται οι εργαζόμενοι της ΠΟΕ-ΟΤΑ.