Γερμανική υποχώρηση στον Alpha;

Γερμανική υποχώρηση στον Alpha;Έχουμε και έχετε γίνει κοινωνοί της φημολογίας-σεναριολογίας που έχει κατακλύσει τα μιντιακά ρεπορτάζ το τελευταίο δίμηνο γύρω απ' το ενδεχόμενο αποχώρησης των Γερμανών απ' το «τιμόνι» του Alpha.

Πέρα, όμως, από φημολογία υπάρχει και μία πραγματικότητα, η οποία έχει να κάνει με την τεράστια «τρύπα» που υπάρχει στο ισοζύγιο του καναλιού στην Κάντζα, γεγονός που ανάγκασε την ιδιοκτησία του στο να κάνει μεγάλες περικοπές (και) στο πρόγραμμα, να διαγράψει απ' τον χάρτη εκπομπές και παρουσιαστές, να ζητηθούν δραματικές μειώσεις συμβολαίων και πολλοί να μάθουν τις τελικές αποφάσεις που τους αφορούσαν την τελευταία στιγμή.


Η κατάσταση, λοιπόν, έφτασε στο μη παρέκει; Πληροφορίες που διέρρευσαν τις τελευταίες ώρες κάνουν λόγο για οριακή κατάσταση και για έντονη σκέψη των Γερμανών να αποχωρήσουν απ' τον Alpha, ώστε να μην συνεχίσουν, δηλαδή, να σηκώνουν το βάρος της ανασυγκρότησης ενός καναλιού και μάλιστα υπό συνθήκες που καθόλου ευνοϊκές είναι, όχι μόνο για την κοινωνία γενικότερα, αλλά και ειδικότερα για τα ΜΜΕ.

Οι ίδιες πληροφορίες, μάλιστα, επισημαίνουν πως έχουν γίνει συζητήσεις με επιχειρηματίες και ότι, σε κάθε περίπτωση γίνεται αναζήτηση της διάδοχης λύσεως. Όλα δείχνουν πως στο αμέσως επόμενο διάστημα, όλα θα πάρουν τον δρόμο τους που ίσως αποδειχτεί σε ...μονόδρομο. Δηλαδή, στην γερμανική υποχώρηση.
mediagate.gr/