O ΑΡΓΥΡΗΣ ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥ

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΛΥΣΙΑΣ
Ένας από τους πιο προσιτούς στα τηλεοπτικά δεδομένα εκπροσώπους κόμματος είναι αναμφίβολα ο Αργύρης Ντινοπουλος …
Συχνά καλείτε να πάρει θέση, ακόμα και σε αδυναμίες του κόμματος του, η και σε λάθη του παρελθόντος που σφράγισαν μια ολόκληρη περίοδο, και το κάνει έντιμα και παλικαρίσια, χωρίς να προσπαθεί να κρυφτεί πίσω από το δάκτυλο του, χωρίς να προσπαθεί να ωραιοποιήσει καταστάσεις, όταν αυτές έχουν πια πάρει τη θέση τους, στην συνείδηση του κοινού.
Χαλαρός ακόμα και στις εντάσεις του που τις σφραγίζει συνήθως με ένα χαμόγελο, αλλά και αυστηρός εκεί που βλέπει τον συνομιλητή του να προσπαθεί να τον καπελώσει …
Έχει σίγουρα το κοινό του ο Αργύρης Ντινοπουλος γιατί εκφράζεται με μια ατόφια γνησιότητα, γιατί έχει αφήσει στην άκρη την ξύλινη γλώσσα, που όλοι οι άλλοι χρησιμοποιούν, δίνοντας θέση στον .............απλό καθημερινό λόγο, τον οποίο εκφράζει και συχνά τεκμηριώνει με στοιχεία.
Ανθρώπινος, ζεστός, εγκάρδιος, ευγενής, εκεί που τον σέβονται, πειστικός στις θέσεις και απόψεις του και προπαντός αμετακίνητος από τις αρχές του, αυτές τις αρχές που τον οδήγησαν από παιδί να αγωνιστεί, δουλεύοντας σκληρά για να καταφέρει να κατακτήσει τα όσα κατέκτησε.
Πήρε το πτυχίο της νομικής και ασχολήθηκε με την δημοσιογραφία ξεκινώντας από το μεγάλο σχολείο της ΕΡΤ, έγινε ένας από τους πιο τολμηρούς, διαβασμένους και ουσιαστικούς πολεμικούς ανταποκριτές, με τεράστιες επιτυχίες στο ενεργητικό του, την ίδια ώρα που άλλοι δηλώνουν δημοσιογράφοι διαβάζοντας άπλα τα δελτία τύπου των κομμάτων …
Ύστερα ο Αργύρης δήμαρχος Βριλησσίων, ότι πιο ζωντανό και ουσιαστικό σε δράση σε έργο είχε να επιδείξει μέχρι τότε ο δήμος.
Μετά υποψήφιος υπέρ-περιφερειάρχης μετά βουλευτής …. Μετά …. Πριν από όλα όμως αγωνιστής ….
Τίποτα δεν χαρίστηκε στον Αργύρη Ντινοπουλο, με αίμα και δουλειά κατέκτησε τα όσα σήμερα αγωνίζεται να εξυψώσει, μέσα από τα βαθειά δημοκρατικά συναισθήματα που τον κατέχουν ….
Αρκετά αυθόρμητος ίσως και παραπάνω από όσο απαιτεί το πολιτικό του πρωτόκολλο, οι συντεταγμένες της αναγνωσιμότητας του.
Αυτή όμως η απλότητα, η ανθρωπιά, η καλή προαίρεση και ο αυθορμητισμός ,είναι και τα γερά στοιχεία που διαμορφώνουν την προσωπικότητα του, προσδίδοντας του ένα ορατό από παντού κύρος, και που σίγουρα τον καθιστούν ένα από τα γερά <<χαρτιά>> του κόμματος του, το οποίο και θα πρέπει να τον αξιοποιήσει με τον καλλίτερο δυνατό τρόπο.
Άνθρωποι σαν τον Αργύρη αποτελούν προικιό για την ξεβράκωτη, όπως την κατάντησαν σήμερα, πολιτική ζωή του τόπου.
Ο κ. Ντινοπουλος περνάει ευχάριστα και πειστικά προς το κοινό, γιατί εκφέρει καθαρό λόγο, που μαρτυρεί και καθαρές προθέσεις, γιαυτο και όλα τα τηλεοπτικά δίκτυα του δίνουν βήμα έκφρασης, παρακαλώντας τον συχνά να πάει στα προγράμματά τους .
Σειρά έχει και ο πρόεδρος του κόμματος να τον αξιοποίηση, κρατώντας επιτέλους κάποιες αποστάσεις από τα κάποια βουντού του παρελθόντος, που συνωστίζονται στα ασανσέρ της Συγγρού, για να τον δουν και να του … δώσουν τα διαπιστευτήρια τους.
Ούτε κολλητός  μου είναι ο κ. Ντινοπουλος, ούτε και τίποτα περιμένω από αυτόν, απλά θεωρώ καθήκον μου μέσα στην αιωρούμενη πολιτική μιζέρια να ξεχωρίσω την ΔΙΑΦΟΡΑ, και να υποκλιθώ σ’αυτήν .
 
ΛΥΣΙΑΣ