Νέες «πράσινες» βολές εναντίον της κυβέρνησης

| Kafeneio™ |
Μιλένα Αποστολάκη και Μίμης Ανδρουλάκης βάζουν στο στόχαστρο την κυβερνητική πολιτική και τον Γιάννη Ραγκούση.

Στο προσωπικό της ιστολόγιο η Μιλένα Αποστολάκη εξαπολύει πυρά κατά της οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης. «Αυτή η ανεύθυνη και παλαιάς κοπής συμπεριφορά δεν μπορεί όμως σε καμία περίπτωση να συνιστά για την κυβέρνηση ένα διαρκές επιχείρημα για εσωτερική και εξωτερική χρήση. Και αυτό γιατί η δική της αποτελεσματικότητα, η δική της προνοητικότητα και εν τέλει η δική της επιτυχία δεν μπορεί να εξαρτάται από τη στάση της αντιπολίτευσης» σημειώνει χαρακτηριστικά η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.


Για τα νέα μέτρα που λαμβάνει η κυβέρνηση η Μιλένα Αποστολάκη αναφέρει ότι δοκιμάζουν τις αντοχές της κοινωνίας και απειλούν τη συνοχή της. «Τα μέτρα ισοδύναμου αποτελέσματος που αναζητάμε κάθε φορά για να ισοσκελίζουμε τις αστοχίες και τις καθυστερήσεις μας δοκιμάζουν τις αντοχές της κοινωνίας και απειλούν τη συνοχή της. Ο κόσμος δεν αντέχει άλλο. Πρέπει λοιπόν να τελειώνουμε με τα κάθε φορά καινούργια μέτρα. Και τούτο προϋποθέτει την εφαρμογή και υλοποίηση των ψηφισθέντων καθώς και την επιστροφή σε πολιτικές ανάπτυξης ως αντίδοτο στην ύφεση» υπογραμμίζει η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Μίμης Ανδρουλάκης ασκεί δριμεία κριτική στην κυβέρνηση από το προσωπικό του ιστολόγιο. Στο κείμενο με τίτλο «ταξί: Ένα ''μικρό'' ζήτημα με θεμελιώδεις προεκτάσεις» ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ τάσσεται υπέρ της ύπαρξης πληθυσμιακών κριτηρίων στο άνοιγμα του επαγγέλματος των ταξί. «Όταν σ’ έναν τομέα δημόσιου συμφέροντος λειτουργεί με ευθύνη του κράτους επί δεκαετίες μια διαμορφωμένη, αποκρυσταλλωμένη, “σκιώδης” αγορά αδειών ταξί δεν την υποκαθιστάς με τον αυθαίρετο αγορανομικό κρατισμό των υπουργών αλλά με μια ανοιχτή, ρυθμισμένη, μη προσωπική, sui-generis, δημόσια αγορά αδειών με εύλογη φορολόγηση των συναλλαγών» αναφέρει ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

real.gr