ΠΑΝΕ ΣΑΝ ΑΛΛΟΤΕ?

ΙΔΕΟΓΡΑΜΜΑ

     Τα εμβατήρια μόνο λείπουν για να μας ολοκληρώσουν την εικόνα των Ιουλιανών, που έρχονται να μας θυμίσουν οι εικόνες του τωρινού κοινοβουλίου. Μόνο χθες είχαμε ολόκληρη ιστορία για καρτούν. Απέξω ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ηλίας Μόσσιαλος, που αποπέμφθηκε από τους «συναδέλφους» (???!!!) του βουλευτές του ΠΑΣΟΚ – με επικεφαλής την  Σούλα Μερεντίτη, πρώην ιδιαιτέρα του Κώστα Σημίτη βουλευτή Τρικάλων, που πριν λίγες μέρες την είχαι γιουχάρει οι συμπολίτες ψηφοφόροι της για την πολιτική αναποτελεσματικότητα της, τον Νίκο Σαλαγιάννη, βουλευτή Καρδίτσας, και τον Γιάννη Διαμαντίδη, βουλευτή Β΄Πειραιά, που λίγα χρόνια πριν μας είχε συγκινήσει με το πρόβλημα υγείας που......
είχε, και στο οποίο συγγενικό του πρόσωπο έπαιξε καταλυτικό ρόλο, για να του επιλυθεί. Και οι τρεις βουλευτές εκπροσωπούν τις δύο εσωκομματικές τάσεις του ΠΑΣΟΚ: Οι δύο Θεσσαλοί το εκσυγχρονιστικό μπλόκ, και ο κ. Διαμαντίδης το φιλοπαπανδρεϊκό. Η αιτία της εκδίωξης του κ. Μόσσιαλου ήταν γιατί ο κ. Μόσσιαλος αποποιείται των βουλευτικών προνομίων, ενώ οι «συνάδελφοι» του – και δεν είναι μόνο αυτοί βέβαια- δεν γουστάρουν να ακούνε το παραμικρό για μείωση βουλευτικών προνομίων, όταν ο κόσμος χειμάζεται το βίντεο είναι εδώ http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22767&subid=2&pubid=63397082 .
    Στη συνέχεια και εντός της αιθούσης είχαμε φρατζόλες, γάλατα από το ΕΒΓΑ Εκάλης. Το κλου της βραδιάς ήταν ο- κατά δήλωση- του βουκόλος βουλευτής Ροντούλης του τηλεκόμματος της οδού Καλλιρόης, που έγινε χοντρούλης από τότε που μπήκε στο κοινοβούλιο, και αποκαλούσε τους συναδέλφους του του ΠΑΣΟΚ «γομάρια»(!!! Λέτε εξ ιδία εμπειριίας  να κρίνει τ΄αλλότρια, αφού ως κατά δήλωση βουκόλος θα έχει καλύτερη άποψη για το φιλότιμο τετράποδο ή είναι ξεκάρφωμα γιατί ψηφίζει μνημόνιο?).
     Με αυτά και με άλλα που έρχονται, πόσο απέχει το σημερινό κοινοβούλιο από εκείνο του πάλαι Ιουλίου σε ατμόσφαιρα?. Λέτε να μας φτάσουν με τέτοια καμώματα και σε χειρότερα?. Κύριε Ελέησον τον τόπο τούτο.