Με Χαριστέα και Γκέκα η Εθνική!

Μετά τον Φάνη Γκέκα, ο Φερνάντο Σάντος κάλεσε στην εθνική Ελλάδος και τον Άγγελο Χαριστέα για τα παιχνίδι με Κροατία και Γεωργία, τα τελευταία στην προκριματική φάση του Euro 2012. Είναι η πρώτη κλήση των δύο κορυφαίων εν ενεργεία σκόρερ της Εθνικής (24 ο Χαριστέας, 20 ο Γκέκας) μετά από ένα χρόνο.

Ο φορ της Άίντραχτ Φρανκφούρτης αποχώρησε από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, ξεστομίζοντας βαριές κουβέντες κατά των συμπαικτών του, πέρσι το Σεπτέμβριο, αλλά επέστρεψε με τη δήλωση μεταμέλειας της περασμένης βδομάδας. Αντίθετα, ο Χαριστέας ποτέ δεν έκλεισε την πόρτα και απέδειξε με τις εμφανίσεις του να επιστρέψει. Έτσι, ο 31χρονος φορ έγινε ο πρώτος παίκτης του Παναιτωλικού που καλείται ποτέ στην Εθνική!


Η αποστολή της Εθνικής

Τερματοφύλακες: Τζόρβας (Παλέρμο), Χιώτης (ΑΠΟΕΛ)
Αμυντικοί: Τοροσίδης, Αβρ.Παπαδόπουλος (Ολυμπιακός), Κυρ.Παπαδόπουλος (Σάλκε), Παπασταθόπουλος (Βέρντερ Βρέμης), Σπυρόπουλος (Παναθηναϊκός), Ζαραδούκας (Ολυμπιακός Βόλου)
Μέσοι: Κατσουράνης, Καραγκούνης (Παναθηναϊκός), Τζιόλης (Ράθινγκ Σανταντέρ), Φωτάκης (ΠΑΟΚ), Πέτσος (Καϊζερσλάουτερν), Μάκος (ΑΕΚ), Κονέ (Μπολόνια)
Επιθετικοί: Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης (ΠΑΟΚ), Γκέκας (Άιντραχτ Φρανκφούρτης), Σαμαράς (Σέλτικ), Χαριστέας (Παναιτωλικός)