Η ΦΩΝΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ

  ΙΔΕΟΓΡΑΜΜΑ

     Ντόρος μεγάλος. Κακό. Τηλεουρλιαχτά και διαδικτυακό τζέρτζελο από τους γνωστούς δημοσιογράφους, οι οποίοι εξανέστησαν γιατί εξαιρέθηκε η Εκκλησία από το ειδικό τέλος ακινήτων. Από την πλευρά του, ωστόσο, ο αρχιεπίσκοπος δήλωσε ότι δεν θα είχε πρόβλημα η Εκκλησία να πληρώσει για κείνα τα ακίνητα που είναι σε εμπορική εκμετάλλευση, προσθέτοντας ότι κανείς δεν της ζήτησε να ενισχύσει την προσπάθεια για την έκτακτη οικονομική στήριξη της Ελλάδας. Και βέβαια δεν θα ήταν άσχημη ιδέα να συμβάλει οικονομικά παρά την εξαίρεση της. Πράξη αλληλεγγύης και φιλαλληλίας θα ήταν, αφού γι΄αυτό υπάρχει ως θεσμός.
     Από την άλλη πλευρά κάτι που σκόπιμα οι ίδιοι οι αλλαλάζοντες δημοσιογράφοι σκόπιμα παραμελούν να αναφέρουν είναι το έργο της Εκκλησίας , ειδικά στις μέρες αυτές τις......
δύσκολες. Τα χιλιάδες σισσίτια σε όλους τους δήμους της Ελληνικής επικράτειας., τα κοινωνικά παντοπωλεία, η οικονομική ενίσχυση των απόρων και ανέργων, τα βοηθήματα υλικά και οικονομικά σε οικογένειες σε καθημερινή και μηνιαία βάση, τους ξενώνες φιλοξενίας, τις υποτροφίες και οικονομική βοήθεια σε φοιτητές και φοιτήτριες, τα επιδόματα σε τριτέκνους και πολυτέκνους, και άλλα ευεργετικά έργα.
     Τι έγινε ρε παλληκάρια.  Γιατί ξεχνάτε να αναφέρετε όλα αυτό το έργο?. Τα βάζετε με την Εκκλησία γιατί δεν τα παντελονιάζετε και προσπαθείτε να τη βγάλετε στη σέντρα., μήπως και σας φιλοδωρήσει?.  Μα δεν το έχει ανάγκη γιατί το έργο της μετράει και το ξέρει ο απλός και χειμαζόμενος λαός, όπως ξέρει και εσάς και τα παιχνίδια σας σαν κάλπικη δεκάρα.