ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΒΛΕΠΕΛΙΝ

ΔΕΘ: Πάθος και Μίσος Ατελείωτο. Τέτοια αγαπησιάρικια σχέση είχε να γνωρίσει ο κόσμος από τη χούντα.

Τί ήθελε τη δέσμευση ο καλός μας πρωθυπουργός  για ένα εργαζόμενο σε κάθε οικογένεια. Φαντάζεται μια τέτοια Ελλάδα και τον εαυτό του κυβερνήτη της;. Έχει συνειδητοποιήσει τί θα γίνεται στους δρόμους και πώς θα είναι εγκλωβισμένος σε μια τέτοια πολιτική;. Μη χειρότερα...

Οι Τούρκοι απειλούν θεούς και δαίμονες για την.......
ΑΟΖ της Αφροδίτης. Να δείτε που οι θεοί και δαίμονες θα τους πλήξουν. Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και η κακιά του ώρα...

Αντιπρόεδρος Πάγκαλος: Θυμήθηκε επιτέλους να πει τα πράγματα με τ΄όνομα τους για το τουρκικό προξενείο στην Κομοτηνή. Κάλλιο αργά παρά ποτέ.

Η Ντόρα Μπακογιάννη είναι πιο large άπό τον Ανδρέα Λοβέρδο. Του υποδεικνύει ότι οι δημόσιοι υπάλληλοι που θα απολύονται πρέπει να αποζημιώνονται. Τελικά η απόλυση δημοσίου υπαλλήλου – κατά την Θεοδώρα- είναι θέμα οικονομικό και όχι συνταγματικό. Ωιμέ που τραγουδά και ο Νικόλας Άσιμος  http://www.youtube.com/watch?v=Q25QDCWcYk4 .

Η Μενεγακιάδα καλά κρατεί.  Της μείωσαν τον μισθό οι Γερμανοί;. ...Θα έχει μαγείρισσα η εκπομπή;....  Θα κάνει πολιτική ανάλυση μαζί με lifestyle σχολιασμό;...  Μια σκασίλα πάντως την είχαμε!...

Στον κατάλογο των μεγαλοφοροφυγάδων βρίσκονται και πολλές ΠΑΕ και μάλιστα μεγάλες. Μάθατε τίποτα;... Ακούσατε κάτι;... Ο Βλεπελίν οσφρίζεται μεγάλη διαπλοκή και απόλυτο θάψιμο της είδησης από τους ιστολογιογράφους. Και μετά απορούν γιατί τους λέει ο κόσμος δημοσιοκάφρους.

Αξιοσημείωτο το σχόλιο του κ. Αρβανιτόπουλου, υποψήφιου βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, ότι σύντομα η ΝΔ θα έχει ποσοτό αυτοδυναμίας. Ξέρει ότι κάτι μαγειρεύεται ή το λέει για να το πιστέψει ο ίδιος και ο αρχηγός της ΝΔ κ. Σαμαράς;, που δε φαίνεται πολύ ζεστός για την ανάληψη της πρωθυπουργίας.

Οι παναθηναϊκοί είναι σε αναμονή των δηλώσεων Βγενόπουλου. Και αν δεν τους πει τίποτα είναι προετοιμασμένοι να το δεχτούν;.