ΟΤΑΝ ΤΣΑΛΑΠΑΤΑΣ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΣΟΥΝ

ΙΔΕΟΓΡΑΜΜΑ

     Φανταζόμαστε ότι αυτοί οι απόστρατοι που έκαναν τους τραμπουκισμούς έξω αλλά και μέσα στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΝ, να βλέπουν τους εαυτούς τους στην τηλεόραση και στο Ίντερνετ και ΝΑ ΜΗΝ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥΣ.
     Αυτοί οι τύποι που τα έβαλαν με τα στρατευμένα εγγόνια και παιδιά τους, που φρουρούσαν την Πύλη του Υπουργείου, και τα τσαλαπάτησαν για να πάνε να διαμαρτυρηθούν, εκμεταλλεύτηκαν την αδυναμία ...........
αυτών των παιδιών να μην είναι σε θέση να τους αντιμετωπίσουν καθώς ήταν ολίγοι στον αριθμό και εξευτέλισαν εαυτούς και ότι ιερό εκπροσωπούσαν όταν ήταν ενε ενεργεία.
     Και όταν ήταν εν ενεργεία τί έκαναν για να υπερασπίσουν τα δικαιώματα τους;. Απολύτως τίποτα. Αντίθετα -με φραγκοφονιάδικη λογική- έκαναν τεμενάδες στους πολιτικούς, που τους ψήφιζαν για να παίρνουν καλές μεταθέσεις και θέσεις, να πηγαίνουν σε  παχυλά αμοιβόμενες θέσεις στο εξωτερικό, σε εκπαιδεύσεις στρατιωτικών σχολών στην Ευρώπη και στην Αμερική, να θέλουν να παίρνουν τις κλάρες στο πηλίκιο αναξιοπρεπώς και όταν έφταναν στις ύψιστες ιεραρχικά θέσεις να μην ασχολούνται με τα συνταξιοδοτικά τους αλλά σιωπούσαν επιδεικτικά για να έχουν την εύνοια του εκάστοτε πολιτικού τους προϊσταμένου και πουλούσαν τον κλάδο τους και τους συναδέλφους τους. Όταν αποστρατεύονταν και ένιωθαν την αδικία στο πετσί τους, τότε θυμόντουσαν να φωνάξουν!... Τέτοια παλικαριά εκ των υστέρων. Όταν έβλεπαν το Μετοχικό Ταμείο τους να λεηλατείται, δεν φώναζαν γιατί προσκυνούσαν, κι΄όταν γίνονταν απόμαχοι κανένας δεν τους υπολόγιζε γιατί μόνο γενναιότητα δεν είχαν επιδείξει, όταν έπρεπε και είχαν δύναμη.
     Και τί είδαμε εμβρόντητοι σήμερα;. Να τα βάζουν με τα στρατευμένα παιδιά του λαού , να τα παίρνουν φαλάγγι.και να τσαμπουκαλεύονται εκ του ασφαλούς. Τις κλάρες που είχαν πάρει από την Ελληνική Πολιτεία, τις έβρασαν γιατί δυστυχώς δεν τις άξιζαν. ΑΙΣΧΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΑΝ ΟΛΙΓΙΣΤΟΙ. ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΠΗΛΕΙΑ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΑΝ ΝΤΟΥ.  ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΕΧΥΣΑΝ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΑΥΤΗ.